Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudsz rá gondolni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudsz rá gondolni, ha közben van párod?

Figyelt kérdés

tegyük fel házas vagy, vagy élettársad van, tehát párkapcsolatban élő férfi vagy.

de beleszerettél egy másik nőbe, ám viszonyt nem mersz vele kezdeni, mert nem akarod megcsalni az asszonyt és szerető sem akarsz lenni.

tehát próbálod elnyomni az érzéseidet és plátói szinten megélni.

hogyan és főleg mikor van alkalmad gondolni a másik nőre, ábrándozni, fantáziálni róla, ha napközben vagy a munkahelyeden vagy, vagy otthon, és akkor a párod körülötted zsong? illetve este, ha lefeküdtök aludni, nem zavar az ágyban a másikról agyalni, miközben ott szuszog melletted a nőd?

2022. aug. 16. 00:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ez valóban buta egy kérdés.

Én nőként voltam ilyen helyzetben sokáig.

Hiába van otthon mindkét fél, azért csak van kis énidő, mikor nem csacsognak megállás nélkül. Pluszban nálam is simán az van amit valaki írt. Attól, hogy beszélek valakivel, az agyamban és a lelkemben még lehet nagyon máshol járok. Amiből nem is feltétlen vesz észre a másik bármit is, ha én nem akarom. Meg egy pillanat alatt tudok váltani. Egy pillanat alatt ki tudok ugrani a gondolataimból ha kell, és ugyanígy egy pillanat alatt vissza is tudok mélyedni.

2022. aug. 16. 21:46
 12/15 anonim ***** válasza:
5 os vagyok és nő. Lehet ez a nők képessége? 🤭
2022. aug. 16. 21:52
 13/15 A kérdező kommentje:

11

áruld már el, miért kell minősíteni a másik kérdését?!

mert magadból indulsz ki, és képtelen vagy nézőpontot váltani!

de azért, mert neked ez könnyen megy, és minden körülmények között tudsz bármire gondolni, miért feltételezed, h. ez másnak is így megy?

azt kéne felfogni: 1. minden ember más, és a különbözőségünk érték, nem pedig gúnyolni való!

2. ez egy fórum, ahol bárki bármit kérdezhet, és nem ér degradálóan leszólni a másik kérdését!

2022. aug. 16. 21:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, elnézést, nem gúnyoltam. Azért ez a gúnytól nagyon-nagyon távol áll.

Az a "nem ér" meg nagyon aranyos kifejezésmód volt :)

De egyébként ilyen esetben érdekesebb kérdés, meg nagyobb "munka", hogy hogy tudsz nem gondolni a másikra mikor a párod ott van körülötted... :(

2022. aug. 16. 22:09
 15/15 anonim ***** válasza:

6os vagyok és nő.

Igaz, hogy Férfiak sok esetben nem tudnak többfelé figyelni egyidejűleg.

Akkor ne tedd. Szenteld a frissítő új energiáiadat a jelenlegi párodra.

2022. aug. 16. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!