Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudsz rá gondolni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudsz rá gondolni, ha közben van párod?

Figyelt kérdés

tegyük fel házas vagy, vagy élettársad van, tehát párkapcsolatban élő férfi vagy.

de beleszerettél egy másik nőbe, ám viszonyt nem mersz vele kezdeni, mert nem akarod megcsalni az asszonyt és szerető sem akarsz lenni.

tehát próbálod elnyomni az érzéseidet és plátói szinten megélni.

hogyan és főleg mikor van alkalmad gondolni a másik nőre, ábrándozni, fantáziálni róla, ha napközben vagy a munkahelyeden vagy, vagy otthon, és akkor a párod körülötted zsong? illetve este, ha lefeküdtök aludni, nem zavar az ágyban a másikról agyalni, miközben ott szuszog melletted a nőd?

2022. aug. 16. 00:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
52%
Valószínűleg ha van lehetősége félre fog lépni.
2022. aug. 16. 00:24
 2/15 A kérdező kommentje:
most nem ez a kérdés! hanem mikor van mód rágondolni valakire, ha a párod folyton veled van? hogy lehet úgy csinálni, hogy ne vegye észre, hogy agyilag máshol jársz, máson jár az eszed?
2022. aug. 16. 00:25
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Észre vehető ha ismered már eléggé a másikat. Ha meg tudja, hogy tudod és nem akarja, hogy észre vedd rajta kicsit akkor is zavart lesz a viselkedése.
2022. aug. 16. 00:28
 4/15 A kérdező kommentje:
a kérdés továbbra is az, ilyen körülmények között mikor van alkalom rágondolni a másikra?
2022. aug. 16. 00:40
 5/15 anonim ***** válasza:
69%
Bármikor tudok másra gondolni, nem értem a kérdést 🤷‍♀️
2022. aug. 16. 00:41
 6/15 anonim ***** válasza:

Hát amikor eszembe jut. Nem mondom ki hangosan minden gondolatom, így nem derül ki.

Vagy te ennyire beszabályozod a napirended hogy az is benne van, hogy reggel 8-10 között mire gondolsz?

Én pl. tudok egyszerre több dologra is gondolni.. Beszélgetek valamiről, közben a háttérben mehet valami más az agyamban.

2022. aug. 16. 07:29
 7/15 anonim ***** válasza:
33%

Munkaidőben főként. Ha melletted van a párod úgy nehéz.

Bármennyire is szégyellem és azt gondoltam soha az életben nem történhet velem ilyen én is ebben vagyok nőként

2022. aug. 16. 08:12
 8/15 A kérdező kommentje:

5 bármikor? ahhoz rágondolj egy általad szeretett emberre, sztem kell olyan hangulat, körülmény is, nem?

ha rohansz, stresszes vagy, ha nem tudsz magadban lenni, ha elvonja más a figyelmedet, akkor hogyan?

2022. aug. 16. 12:21
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem fogja elhagyni a feleségét ha eddig sem tette.
2022. aug. 16. 13:40
 10/15 A kérdező kommentje:

9

a kérdés nem ez! ha provokálni akarsz, menj máshova!

2022. aug. 16. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!