Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha valaki már nagyon vágyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki már nagyon vágyik egy kapcsolatra, akkor benne van mindenképp az is, hogy mindegy, ki jön, csak legyen valaki?

Figyelt kérdés

Van egy új párom. Nagyon gyorsan történik minden, pár hét alatt összeköltöztünk. Ő a barátait, akikkel eddig napi szinten összejött mint egyedülálló férfi, teljesen kiírta az életéből. Minden pillanatban azon van, hogy boldog legyek, a gyerekemmel rendesebb, mint a saját apja, mellettem van és támogat mindenben. Kedves nagyon, boldog vagyok vele. Tudom, hogy előttem csak egy kb 1 éves kapcsolata volt, de bem passzoltak igazán. Azt megelőző 10 évben meg a válása után csak a barátaival volt, nem is nőzött. Azt mondja, és érzem is, hogy boldog és szerelmes.

Viszont egyik nap azt mondta, hogy mielőtt megismert, már nagyon vágyott arra, hogy együtt éljen valakivel, akit szeret, akivel együtt ébredhet stb. Kicsit azt gondolom, hogy akkor mindegy is, hogy ki jött volna? Ha nem én, hanem más, ő akkor a vágyait arra a személyre húzta volna rá és most mással élne és tervezné a jövöt, másba lenne szerelmes?

Ő azt mondja, úgy érzi hogy rám várt mindig. De a fenti mondatából az jön le, hogy már nagyon akart valakit és bele kapaszkodott az első nőbe, akivel összejött.

De amúgy nagyon jó pasi, szóval azt meg nem gondolom, hogy be kapott volna akár nálam jobb nőt is, de velem sikerült teljesítenie a vágyait, az együtt élést....

Hülyeség és túlagyalom, vagy van pszichológiai alapja a gyanúmnak?

2022. aug. 15. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Ha pár hét után már a gyereked közelébe engedsz valami jöttment fickót, akkor a pszichológiai gyanú nálad is megalapozott.
2022. aug. 15. 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez ilyen, ismerősöm sokaig volt egyedül. Most egy pasi ramaszott, de kb csak hulyiti akkor talalkoznak ha a sracnak hianya van. Amugy mindig dolga van. Most mar szexelnek is, mert a srac afja ala a lovat igy szeretle ugy szeretlek hianyzol stb de ez ne látszik. A no itt kb mint eszkoz van jelen, de hivatkozva h mar nem akar egyedul lenni mert 30 mulott vele van ugy ahogy. Nevetséges kb, egy kapcsolatnak alcazott szex kapcsolat. N/29
2022. aug. 15. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
El kellene kicsit rugaszkodnod a naiv lányregények világától. Egy átlagos férfinak a korban hozzá illő nők közül körülbelül minden ötödik tetszik és minden tizedik kimondottan vonzó. Ezt férfiként írom le neked. Úgyhogy ha egy nő azt képzeli, hogy "én vagyok az egyetlen tökéletes párja ennek a férfinak", vagy "ez a férfi senki mást nem tudna úgy szeretni, mint engem", akkor csak magát áltatja. Sem az nem igaz, hogy az adott férfi rajtad kívül mást nem tudott volna ugyanúgy megszeretni, mint téged, sem az, hogy bárki megfelelt volna neki. Egyszerűen beleestél a korodbeli nőknek abba a 10%-ába, akit az adott férfi vonzónak talál. Ő pedig kapott az alkalmon. Tudom, ez nem túl romantikus, de jobb a valóságot józanul szemlélni, mint álmokat kergetni. Majd egy-két év együttélés után, ha felszáll a rózsaszínű köd, kiderül, hogy jól ki is jöttök-e majd egymással, azaz a vonzalmon kívül a személyiségbeli összeillés is megvan-e vagy sem.
2022. aug. 15. 14:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha valakinek tényleg mindegy hogy ki, annak valszeg már öngyilkos hajlama is van.
2022. aug. 15. 15:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki nagyon vágyik egy kapcsolatra akkor nem mindegy neki, hogy ki. Ha valaki nem szeret egyedül lenni, akkor lehet, hogy mindegy. A késsel lehet ölni is meg megkenni egy kenyeret. Ettől a kés létezése még se nem jó, se nem rossz. A mögötte lévő szándék dönt.

Fölteszel egy kérdést, amit megválaszolsz. Ha valaki bárkivel beéri, akkor nincs egyedül 10 évig. Na most akkor az a kérdésed, hogy vajon hazudik-e erről? Nem tudom, nem vagyok ott. Ha én beszélgetnék vele el tudnám dönteni, de emögött 10 év önismeret van. Nem pedig találtam egy jó kérdést hozzá. Ismerd meg először magad, akkor könnyebb lesz másokról is dönteni.

2022. aug. 15. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!