Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első talin meg akar szöktetni, mennyire vegyem őt komolyan? És mi lehet ebből ha elmegyek vele?
Figyelt kérdés
Ismerkedek kb 1 hete egy 30 eves ferfival interneten, ő Pesti en egy kis faluba lakok, messze tole.
Tegnap mondta nekem, hogyha akarom megszoktet engem elso talin, ha ott is olyan minden koztunk mint interneten, es eljunk egyutt, azt mondta gondolkozzak rajta de ő benne van ez 1000%
Nem ismerem ot, nem tudom el merjek e szokni vele..egy taska ruhaval szoknek meg vele szo nelkul. Anya semmirol sem tudna, csak egyszer eszre venne hogy tobbet nem jottem haza
Mi lehet ebbol? Van esely egy szep nyugodt eletre?
Vagy felnem kene? Fura volt amikor mondta, de ez egy esely nekem egy szep eletre, nem tunik rossz embernek. Mi rossz tortenhet?
2022. aug. 14. 23:33
11/13 anonim válasza:
Hol lehet találni szökni vágyó csajokat? Egyik barátomnak az ismerőse kérdezte tőlem, hogy őt ezt érdekelné..
12/13 anonim válasza:
Te normális vagy? Olvasd vissza a saját szavaidat úgy, hogy képzeld el, hogy ez a sajat lányod írja ide..
13/13 anonim válasza:
Ha ez nekem szólt, egyértelműen ostobaság, nem lehet komolyan venni.. ki csinál egyáltalán ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!