Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első talin meg akar szöktetni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első talin meg akar szöktetni, mennyire vegyem őt komolyan? És mi lehet ebből ha elmegyek vele?

Figyelt kérdés

Ismerkedek kb 1 hete egy 30 eves ferfival interneten, ő Pesti en egy kis faluba lakok, messze tole.

Tegnap mondta nekem, hogyha akarom megszoktet engem elso talin, ha ott is olyan minden koztunk mint interneten, es eljunk egyutt, azt mondta gondolkozzak rajta de ő benne van ez 1000%

Nem ismerem ot, nem tudom el merjek e szokni vele..egy taska ruhaval szoknek meg vele szo nelkul. Anya semmirol sem tudna, csak egyszer eszre venne hogy tobbet nem jottem haza

Mi lehet ebbol? Van esely egy szep nyugodt eletre?

Vagy felnem kene? Fura volt amikor mondta, de ez egy esely nekem egy szep eletre, nem tunik rossz embernek. Mi rossz tortenhet?

2022. aug. 14. 23:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
te nem vagy még 18 éves, igaz?
2022. aug. 14. 23:35
 2/13 anonim ***** válasza:
63%

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2022. aug. 14. 23:35
 3/13 A kérdező kommentje:
22 eves vagyok.
2022. aug. 14. 23:38
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Mi rossz történhet? Mondjuk feldarabol, vagy élve elás. Jobbik esetben csak van otthon vagy 6 gyereke meg asszonya. Hány éves vagy? Szerintem felejtsd el ezt az egész hülyeséget. Sajnálom, hogy anyukád nem figyel oda rád eléggé.
2022. aug. 14. 23:40
 5/13 anonim ***** válasza:
92%

Semennyire, ne vedd komolyan, egyáltalán nem ismered.

Elmész vele, lehet, hogy megver, megerőszakol, otthagy valahol, vagy elás egy erdőben. Esetleg hazavisz egy ócska putriba, és prostitúcióra kényszerít. Nesze neked szép nyugodt élet...

2022. aug. 14. 23:43
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Magadnak teremtsd meg a jobb életet, ne másoktól reméld. Akkor nem futsz bele ilyen hülyékbe.
2022. aug. 14. 23:44
 7/13 anonim ***** válasza:
81%
Engem is megszöktethetne már valaki.Józsi bácsi 64F
2022. aug. 14. 23:47
 8/13 anonim ***** válasza:
74%
Hagyomany orzo romaiak vagytok gondolom.. ebben a modern vilagban ez a hulyeseg nem palya , mondom ezt spartaikent.
2022. aug. 14. 23:50
 9/13 anonim ***** válasza:
97%

én nem hiszem el, h. te 22 vagy!

szerintem még kiskorú! már a kérdésed is tökre gyerekes, infantilis, meg mit szól anya...

jelentve!

2022. aug. 14. 23:57
 10/13 anonim ***** válasza:
97%

"Nem ismerem ot, nem tudom el merjek e szokni vele.. egy táska ruhával szoknék meg vele szó nélkül."

Igen, aztán nehogy az erdőben végezd elásva.

Én nem akarok vészmadár lenni de egy ilyen szituációban inkább jobb félni és olyannal akit egyáltalán nem ismersz nem menni olyan helyre ahol esetleg bántani tud.

Tekintve, hogy épeszű ember ilyeneket nem mond:

"Tegnap mondta nekem, hogyha akarom megszöktet"

"Anya semmiről sem tudna, csak egyszer észre venne hogy többet nem jöttem haza"

Gondolod, hogy ezt érdemli? Kell az neked, hogy keressen a rendőrség?

2022. aug. 15. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!