Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hosszútávú kapcsolat ha nagyon szeretem, nagyon összepasszolunk de nem annyira vonzó számomra?
Sokat változott az arca pár hónap alatt mióta megismertem. Nagyon jól kijövünk, de rájöttem hogy külsőleg nekem semleges. Pl bevittem törölközőt amíg fürdött, ránéztem és semmit nem váltott ki belőlem. Amikor par napra nyaralok és csak (arc)képet küldünk akkor se érzek semmi extrát.
Viszont minden más nagyon jó! Őróla érzem hogy külsőleg és belsőleg is nagyon tetszem neki. És én vele maradnék de félek így átverem. Vagy nem?
Voltam ilyen kapcsolatban 2 évig. 1 évig működött a dolog, mert belsőleg nagyon passzoltunk. A második évben kezdtem el érezni, hogy zavar, hogy nem vonz, nem kívánom.. addig jutottunk, hogy hónapokig le sem feküdtünk. Undorodni kezdtem. Próbáltam elnyomni magamban, szeretni akartam, de nem tudtam.
Szakítottam, életem legjobb döntése volt, annyi túlgondolástól és tehertől megszabadultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!