Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tapasztalat nélkül elsőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalat nélkül elsőre lehet jó, hosszútávú kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Figyelmes, alkalmazkodó, nyugodt vagyok. Ha nincs tapasztaltom, de oldafigyelek a lányra akkor lehet elsőre is jó kapcsolatom?

22F

2022. aug. 10. 16:05
 1/10 anonim ***** válasza:
60%

Lanytol fugg nem toled.

Ha olyat fogsz ki aki kitarto akkor szerencse, ha meg olyat aki átver lelép akkor meg pech.

2022. aug. 10. 16:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Esély van rá, viszont arra sokkal kisebb, hogy egyből egy figyelmes, alkalmazkodó, nyugodt lányt találj. Vagyis lehet te képes lennél rá, de nem ezen fog múlni. Mert ketten lesztek benne.

Filózgatáson túl, nem valószínű, nem is láttál még semmit, nem pedig mindent tudsz

2022. aug. 10. 16:09
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Persze. Nekem is még tart az első párkapcsolatom már 3,5 éve. Már esküvőn gondolkodunk. Persze, ehhez hozzá kell tenni, hogy hiába nem vagyok tapasztalt párkapcsolatok terén, szeretek kommunikálni, meg lehet velem beszélni a problémákat és vagyok elég érett ahhoz, hogy a kritikákat megfelelő módon kezeljem. Szóval nem csak arról van szó, hogy mit tudsz adni majd te annak a lánynak és mennyire figyelsz oda rá. Hanem arról is, hogy TE magad fejlődőképes légy.
2022. aug. 10. 16:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Attól függ , elmúltàl e 25
2022. aug. 10. 16:12
 5/10 anonim ***** válasza:
51%

Igen. Ismerek több párt is, akiknek ez az első. Van köztük olyan, akiknek már szinte felnőttek a gyerekei és boldogok együtt meg olyan is, akik most 4-5 évesek és ideális a kapcsolatuk.

Nekem is a jelenlegi az első kapcsolatom és kifejezetten jól működik minden szempontból. Igaz, még alig fél éves, de nincs okom azt hinni, hogy ez nem tart majd sokáig.

Tehát igen, lehet. A két emberen múlik, a tapasztalat nem garancia és annak hiánya sem.

2022. aug. 10. 16:54
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
Az első kapcsolatom másfél évig bírta 😅 Nem ezen múlik bár az igaz, hogy az ember általában nem az első szerelmével marad élete végéig.
2022. aug. 10. 17:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Régen sok ilyen példa volt. Manapság azért kevés mert túl sokat várnak az emberek a kapcsolatuktól. Legjobb barát, lelki társ, szexmunkás, romantikus szerető, élmunkás. Mindezt szülők és egyéb családtag megléte nélkül, úgy hogy a saját családot az az egekig kell magasztalni és szeretni, akkor is ha kretén tahó parasztok gyülekezte.
2022. aug. 10. 17:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyik közeli ismerősöm 21 évesen jött össze az első barátnőjével. 7 éve együtt vannak, már házasok. Igaz, hogy a lány sem volt hű de tapasztalt előtte.
2022. aug. 10. 18:01
 9/10 anonim ***** válasza:
65%
A bölcs öregek szerint az első szerelem kudarcra van ítélve, pont a tapasztalatlanság(ból fakadó hibák elkövetése) miatt. De ki tudja, biztos vannak ellenpéldák.
2022. aug. 11. 09:56
 10/10 anonim ***** válasza:
61%
Nem valószínű rengeteg amatőr hibát fogsz elkövetni amit egy tapasztaltabb a csaj nem sokáig fog toleràlni nekem elhiheted, mai fejjel már csak röhögök azon hogy mennyi mindent szúrtam el az első kapcsolatban lehet még mindig együtt lenne velem ha azok nincsenek de hát vissza nem tudok menni
2022. aug. 11. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!