Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mások kapcsolata is egy nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások kapcsolata is egy nagy sz@r?

Figyelt kérdés
Húszon éves srác vagyok és siralmas milyen felszínes csajok vannak. Miért ilyen hulladék a mai kapcsolatok többsége, másoktól is hallom ez. Lányok a fiúkra, fiúk a lányokra panaszkodnak ugye..
2022. aug. 13. 12:24
 1/9 anonim ***** válasza:
8%
Engem se szeret senki és ezekben a nőkben tűz sincs. Megoldás a prostizàs.
2022. aug. 13. 12:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz jó kapcsolatot találni és szerintem könnyű ez sose volt. Viszont más kapcsolatába nem látsz bele, szóval ne ítélkezz így általánosítva. Rengeteg embernek van boldog kapcsolata és rengetegnek pedig nincsen. Emiatt felesleges panaszkodni. Sokaknál egyébként az a baj, hogy inkább tűrik, ha valami nem jó, mert félnek a változástól.
2022. aug. 13. 12:43
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
A 2. barátomról tudom meg azt hogy a hátam mögött társkeresőzik. Engem meg hülyítenek. Erre mit mondjak?
2022. aug. 13. 12:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek veled! Mindig megy a nemen kénti ,illetve mindenféle kapcsolatra az általánosítás, közben meg ott van annyi ellenpélda hogy az nem igaz.

Nekik ha párba beletört a bicskájuk, az már az hogy akkor nincs is normális nő/pasi/kapcsolat.

2022. aug. 13. 13:38
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

Nekem nem az.

Egy szintén 20on éves srác

2022. aug. 13. 14:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én párkapcsolatom nagyon jó. Mi is 20 körüliek vagyunk.

Nagyon sok jó párt ismerek ebben a korosztályban. Szerintem rossz közegben vagy.

Illetve a párkapcsolat csak 2 emberen múlik. Ha te rendben vagy, akkor már csak egy ember. Őt viszont te választod. Tehát ha rossz a kapcsolatod az ellen te tehetsz a pároddal.

2022. aug. 13. 15:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Már leírtam.

"Sokaknál egyébként az a baj, hogy inkább tűrik, ha valami nem jó, mert félnek a változástól."

2022. aug. 13. 15:40
 8/9 anonim ***** válasza:
74%
Jaja, a legtöbb szar, mert nem ismerik az emberek magukat és azt várják, hogy a másik ismerje őket. Így kötnek ki olyan ember mellett amiből semmi jó nem sül ki. Minden már csak ennek az okozata.
2022. aug. 13. 16:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem, nem mindenkinek.

De amúgy abszolut aláírom, hogy nehéz normàlis, magunkhoz való párt találni. Nekem legalábbis nem volt egyszerű, mert nem értem be akárkivel. Sok olyan dolog van ami miatt nem tudtam volna komoly kapcsolatban lenni olyannal aki nem üti meg nálam a mércét.

De végül 24 évesen megtaláltam a màsik felem, azóta össze is házasodtunk:). ( Több mint 12 éve együtt vagyunk)

Nem mindenkinek szar a kapcsolata, de nem valami könnyű rátalâlni arra az egyre, akivel tényleg igazán passzolunk egymáshoz.

2022. aug. 13. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!