Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások kapcsolata is egy nagy sz@r?
Teljesen egyetértek veled! Mindig megy a nemen kénti ,illetve mindenféle kapcsolatra az általánosítás, közben meg ott van annyi ellenpélda hogy az nem igaz.
Nekik ha párba beletört a bicskájuk, az már az hogy akkor nincs is normális nő/pasi/kapcsolat.
Nekem nem az.
Egy szintén 20on éves srác
Az én párkapcsolatom nagyon jó. Mi is 20 körüliek vagyunk.
Nagyon sok jó párt ismerek ebben a korosztályban. Szerintem rossz közegben vagy.
Illetve a párkapcsolat csak 2 emberen múlik. Ha te rendben vagy, akkor már csak egy ember. Őt viszont te választod. Tehát ha rossz a kapcsolatod az ellen te tehetsz a pároddal.
Már leírtam.
"Sokaknál egyébként az a baj, hogy inkább tűrik, ha valami nem jó, mert félnek a változástól."
Nem, nem mindenkinek.
De amúgy abszolut aláírom, hogy nehéz normàlis, magunkhoz való párt találni. Nekem legalábbis nem volt egyszerű, mert nem értem be akárkivel. Sok olyan dolog van ami miatt nem tudtam volna komoly kapcsolatban lenni olyannal aki nem üti meg nálam a mércét.
De végül 24 évesen megtaláltam a màsik felem, azóta össze is házasodtunk:). ( Több mint 12 éve együtt vagyunk)
Nem mindenkinek szar a kapcsolata, de nem valami könnyű rátalâlni arra az egyre, akivel tényleg igazán passzolunk egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!