Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, amikor fantáziáltok egy általatok szeretett nőről, az mindig csak szexfantázia, vagy másról is szól?
Olyan helyzetre célzok, amikor bár szereted a nőt (és tudod/sejted, h. ő is téged), de nem jöhettek mégsem össze. Vagy mert te foglalt vagy, vagy mert a nő az.
Ilyenkor ha fantáziáltok róla, ha gondoltok rá, konkrétan mi jár a fejetekben?
Pont hogy nem a szexről (elvégre szerelmes vagyok belé), hosszabb távú elképzelések - látom a képet a fejemben, hogy valami szép helyen romantikusan átölelem, a leendő házunk előtt megyünk a medence felé, közös kisgyerekünkkel, ilyesmi.
32/F
Hát nekem nagyon gazdag tud lenni a fantáziavilágom.
Sokszor van előttem egy olyan jelenet, amiben évek múltán találkozok azzal a nővel akivel évekig kerülgettük egymást, de nem történt soha semmi.Véletlen találkozás, akár egy helyen, bármilyen intéznivaló,és pont ő ügyintéz nekem,és kettesben vagyunk, megismerjük érezhetően a másikat,de úgy viselkedünk mint két idegen,ő teszi a dolgát mintha nem is figyelne rám,de közbe tudom, érzem hogy belül remeg és előjöttek az emlékek.Én meg csak nézem, bámulom meredten kikapcsolva a külvilágot és elmerülök a pillanatban :)
De olyan is sokszor van hogy valami katasztrófahelyzet alakul ki a világban.Pánik és felfordulás jellemzi a világot.Most az ok tök mindegy.De mindenki menekül és próbál boldogulni.És egymásba futunk ezzel a nővel,és közösen próbálunk megoldást találni, közben különféle kalandokat élünk túl, párszor megmentem az életét is :) Aztán mikor rejtekhelyre találunk ahol meghúzhatjuk magunkat, akkor őszintén szólok hozzá, és bocsánatot kérek a történtekért, vagy a meg nem történtekért.Éjjel pedig nagyon hideg van,és egymáshoz bújunk azzal a céllal hogy melegítsük egymást.De persze részemről nagyon kellemes érzés :)
engem azok az esetek érdekelnek, amikor tudjátok, hogy nem lehet köztetek semmi, nem fogtok összejönni vele.
akkor miről fantáziáltok?
Hát ennyire nyakatekerten nem szoktam csoportosítani a fantáziálásaimat, de például szeretek olyan szitukat elképzelni a "kiszemeltjeimmel", hogy reggelente például ilyen szituációban ébredünk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!