Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, amikor fantáziáltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, amikor fantáziáltok egy általatok szeretett nőről, az mindig csak szexfantázia, vagy másról is szól?

Figyelt kérdés

Olyan helyzetre célzok, amikor bár szereted a nőt (és tudod/sejted, h. ő is téged), de nem jöhettek mégsem össze. Vagy mert te foglalt vagy, vagy mert a nő az.

Ilyenkor ha fantáziáltok róla, ha gondoltok rá, konkrétan mi jár a fejetekben?

2022. aug. 12. 18:52
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Régebben sokat fantáziáltam olyan dolgokról is amik érzelmi kielégülést adhatnak. Hossz ölelés és összebújás. Szerintem ilyet mindenki szokott.
2022. aug. 12. 18:55
 2/10 anonim ***** válasza:
45%
Az,hogy hogyan szexelnénk.
2022. aug. 12. 18:56
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Pont hogy nem a szexről (elvégre szerelmes vagyok belé), hosszabb távú elképzelések - látom a képet a fejemben, hogy valami szép helyen romantikusan átölelem, a leendő házunk előtt megyünk a medence felé, közös kisgyerekünkkel, ilyesmi.

32/F

2022. aug. 12. 19:02
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Hát nekem nagyon gazdag tud lenni a fantáziavilágom.

Sokszor van előttem egy olyan jelenet, amiben évek múltán találkozok azzal a nővel akivel évekig kerülgettük egymást, de nem történt soha semmi.Véletlen találkozás, akár egy helyen, bármilyen intéznivaló,és pont ő ügyintéz nekem,és kettesben vagyunk, megismerjük érezhetően a másikat,de úgy viselkedünk mint két idegen,ő teszi a dolgát mintha nem is figyelne rám,de közbe tudom, érzem hogy belül remeg és előjöttek az emlékek.Én meg csak nézem, bámulom meredten kikapcsolva a külvilágot és elmerülök a pillanatban :)

De olyan is sokszor van hogy valami katasztrófahelyzet alakul ki a világban.Pánik és felfordulás jellemzi a világot.Most az ok tök mindegy.De mindenki menekül és próbál boldogulni.És egymásba futunk ezzel a nővel,és közösen próbálunk megoldást találni, közben különféle kalandokat élünk túl, párszor megmentem az életét is :) Aztán mikor rejtekhelyre találunk ahol meghúzhatjuk magunkat, akkor őszintén szólok hozzá, és bocsánatot kérek a történtekért, vagy a meg nem történtekért.Éjjel pedig nagyon hideg van,és egymáshoz bújunk azzal a céllal hogy melegítsük egymást.De persze részemről nagyon kellemes érzés :)

2022. aug. 12. 19:27
 5/10 Noren1989 ***** válasza:
91%
Én pl a minap vele àlmodtam és elveszett egy nyaralàson 🤔🤣🙄
2022. aug. 12. 19:36
 6/10 anonim ***** válasza:
59%
Naná, hogy másról, mikor romantikusan szerelmesen fantáziálok, sosem szexről, legtöbbször ételt készítek neki, gondoskodok róla...
2022. aug. 12. 20:12
 7/10 A kérdező kommentje:

engem azok az esetek érdekelnek, amikor tudjátok, hogy nem lehet köztetek semmi, nem fogtok összejönni vele.

akkor miről fantáziáltok?

2022. aug. 12. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
Akkor, mikor eszembe jut, gyorsan kiverem rá és mielőbb elengedem, kell a hely az újnak,aki nem plátói lesz.
2022. aug. 12. 20:24
 9/10 anonim ***** válasza:
65%
8, tökéletes meglátás :D
2022. aug. 12. 22:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát ennyire nyakatekerten nem szoktam csoportosítani a fantáziálásaimat, de például szeretek olyan szitukat elképzelni a "kiszemeltjeimmel", hogy reggelente például ilyen szituációban ébredünk:

https://www.youtube.com/watch?v=VMbMDgt_DGE

2022. aug. 13. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!