Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon el vagyok késve 22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon el vagyok késve 22 évesen amiatt mert nem volt még barátnőm?

Figyelt kérdés
Fiatal éveimet el fogom szúrni ha nincs kapcsolatom?
2022. aug. 12. 12:11
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha lány vagy, akkor nem.
2022. aug. 12. 12:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy kicsit,lassan ideje lenne már,mert egyre jobban fog frusztrálni a dolog,egyre jobban becsavarodsz, és egyre kevesebb esélyed lesz rá,mert elviselhetetlenné válsz.
2022. aug. 12. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

igen, el fogod, hacsak nem változtatsz

ideje elkezdeni társaságba járni. Keressél egy új hobbit, ahol sok emberrel fogsz találkozni

2022. aug. 12. 12:24
 4/7 anonim ***** válasza:
37%
A kérdés az, hogy külön élsz-e a szüleidtől? Mert ha nem, akkor semmi esélyed saját barátnőre.
2022. aug. 12. 13:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Én 26 évesen anyámmal laktam, 200at kerestem és lett barátnőm. Nem igaz, hogy semmi esély rá.

Kérdező, ha rendbe vagy a saját dolgaiddal és céltudatosan élsz és keresel barátnőt, akkor nem vagy elkésve.

2022. aug. 12. 13:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy elkésve.
2022. aug. 12. 14:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy elkésve , de azért lassan nem ártana tenni az ügy érdekében, ha szeretnél kapcsolatot. Én a páromat 21 évesen ismertem meg. Akkor még nem volt barátnője, és a családjával élt otthon.

Ma már velem van 12 éve, és össze is házasodtunk:)

2022. aug. 13. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!