Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A csendes, szolid fiúkat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csendes, szolid fiúkat hamar megunják a lányok?

Figyelt kérdés
Ha találnak egy jobb fiút akkor simán megcsalnák?
2022. aug. 12. 09:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
42%

Hát nemtom.

Vannak akik szeretnek otthon ülni mint két kaktusz, keress inkább arrafelé, mert így nem fog fusztràlni hogy a párod világi mocorgós, te meg kempelős kockulós

2022. aug. 12. 09:36
 2/13 anonim ***** válasza:
89%

Mi számít szolidnak? Ha az, hogy nem kezd ki fűvel fával és nem megy minden hétvégén berúgni, akkor a párom az és a világ összes pénzéért sem cserélném le senkire és semmire.

24N

2022. aug. 12. 09:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Kész szerencse, hogy nem csak ez a két típus létezik. :D

#kérdező

Nem.

2022. aug. 12. 09:47
 4/13 anonim ***** válasza:
24%
Hamar, Qrva unalmasak. De akinek esze van eleve szóba se áll velük, mind álszent gechi
2022. aug. 12. 09:55
 5/13 anonim ***** válasza:
19%
Fenének sem kellenek
2022. aug. 12. 10:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Ahhoz elobb baratno kell.
2022. aug. 12. 10:02
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Ha az ágyban nem szolid, szerintem nincs evvel baj.
2022. aug. 12. 10:05
 8/13 anonim ***** válasza:
95%

Attól függ mit értesz csendes, szolid fiú alatt.

Stabil temperamentumú, megbízható, komoly, kedves, introvertált srác? Főnyeremény.

Szocfóbiás, tutyimutyi, határoztalan kisfiú? Kösz nem.

2022. aug. 12. 10:15
 9/13 anonim ***** válasza:
16%

Á dehogy!

Nem unják meg őket, mert esélyt se kapnak.

2022. aug. 12. 10:15
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Mit értünk csendes és szolid alatt? Nálam ez nem feltétlenül a tutyimutyi, naponta két szót szóló szinonímái.

Én társaságban nem szeretek a középpontba lenni, de ha valakivel megvan a közös hang, azzal jól elbeszélgetek, de csak azért nem beszélek, hogy beszéd legyen (mármint ilyen semmitmondó). A párommal persze elbeszélgetek, nyílván olyannal vagyok, akivel megvan a közös érdeklődés, világnézet, így a napi dolgokról és a mélyebb, lelki/filozófiai/ársadalmi témákról állandóan beszélgetünk.

Nem szeretem a feltűnősködést, nem posztolok, nem villogok verdával, ruhával, stílussal. Jobban szeretem, ha beszélgetni, társasozni, sütögetni ülünk össze, mint 'bulizni', táncikálni, ilysmik. Persze néha elmegyünk hétköznap enni egyet vagy moziba, színházba, vagy csak úgy sétálni. Vagy épp egy éjszakai fürdőzésnél viccesen csapatni egy kicsit a zenére :D

Én valakihez képest csendesnek, szolidnak számítok, de a párjaim is ilyenek voltak szinte mindig is, és szerették, hogy ilyen vagyok. Arra un rá a párja, akivel nem illenek össze. Nincs ilyen, hogy "a lányok". Minden ember más és más, tisztába kell lenni azzal, hogy te mit szeretsz és mit vársz egy párkapcsolattól. Ha úgy keresel párt, ezzel nem lesz bajod.

2022. aug. 12. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!