Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem a neten?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem a neten?

Figyelt kérdés

Létezhet ilyen? Valakit, akit csak így ismersz, mégis úgy érzed megszeretted, beleszerettél vagy tudnád szeretni és hiányzik, ha épp nem beszéltek.

Sok beszélgetés, a fotói, a hangja válthat ki ilyen érzéseket? Történt már valakivel ilyen vagy hasonló? Végül tényleg szerelem volt/lett, ha megismerted személyesen is?

2022. aug. 11. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

történt, életem egyik nagy balfogása volt.

kiderült mégsem szingli, menyasszonya van, 2 vasat tartott a tűzbe.

nagyon könnyű idealizálni neten a másikat, belevetíteni sok mindent, ami nincs is meg benne.

kezdetnek jó, de 1 hónapon belül sztem követnie kell személyes talinak, vagy félremehet.

2022. aug. 11. 20:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Van egy film erről, jó film. Én itt igyekeztem valakivel ismerkedni, komolyan gondoltam, aztán a nagy semmi lesz/lett belőle. Ez van:(. /F/
2022. aug. 11. 20:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
volt hasonló, de napok kérdése volt és elengedtem…
2022. aug. 11. 21:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Történt. De nem lett személyes ismeretség. Sőt, semmi jó nem lett. Elfelejteni viszont nem tudom. Mai napig hiányzik. Utálom, hogy megismertem egyáltalán.
2022. aug. 12. 00:03
 5/9 anonim ***** válasza:
2. Mi a film címe?
2022. aug. 12. 04:47
 6/9 anonim ***** válasza:

5.

Szerelem a neten.

2022. aug. 12. 06:56
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! A kérdést nem a film címe ihlette, ez a véletlen műve. 😃

Úgy látom, sajna sehol nem végződött jól a történet. ☹️

2022. aug. 12. 07:18
 8/9 anonim ***** válasza:

6.

Koszonom 😀

2022. aug. 12. 07:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ebben az az igazán kellemetlen ha barátságnak indult mert te kapcsolatban vagy aztán ott állsz hetekkel később és legszívesebben leugranál egy hídról mert nem tudod mihez kezdj.

Sad but true

2022. aug. 16. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!