Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ismerőseid között van olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerőseid között van olyan (házasság, vagy kapcsolat), hogy egy pár egyik tagja magyar a másik külföldi?

Figyelt kérdés

Hogyan beszélnek egymással és hol élnek(ország)?

A pasi vagy a nő külföldi?

2022. aug. 9. 21:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a szüleim. Dél-kelet-ázsai apa, magyar anya, itt találkoztak, magyarul beszélnek, itt élnek. Sok hasonló családot ismerek.

Ezen kívül, az ismerőseim közt:

- magyar nő, német barát, Németországban, németül beszélnek

- magyar nő, olasz barát, Magyarországon, angolul, illetve saját vegyes angol-magyar-olasz nyelven beszélnek,

- magyar férfi, kínai barátnő, Magyarországon angolul beszélnek

- magyar nő, amerikai férj, Magyarországon, németül beszélnek

- magyar nő, holland barát, Hollandiában, angolul beszélnek

2022. aug. 10. 17:50
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Magyar férfi, orosz nő. Magyarországon élnek. Magyarul beszélnek, de a férfi is folyékonyan beszél oroszul.
2022. aug. 10. 19:15
 13/21 NTBS ***** válasza:
100%
Igen. Magyar nő német férfi. 2 lakiak és 2 nyelv.
2022. aug. 12. 07:04
 14/21 anonim ***** válasza:
68%

Elsősorban a nőkre jellemző,hogy külföldi pasikkal állnak össze.Kb.10 ilyen ismerősöm van,de csak egy esetben van magyar pasi külföldi nővel.

A magyar férfiakra inkább a kelet-európai nök(ukrán,román)vetik ki a hálójukat.

2022. aug. 12. 14:47
 15/21 anonim válasza:
89%
Én Magyar 38 ffi, feleségem japán 35, Okinawa mellett élünk,dolgozunk de most 4 hónapot itthon vagyunk! Pàrizsban ismerkedtünk meg 8 éve 1 nyaraláson, gyakorlatilag bicajjal elcsaptam véletlen,el tört 2 lábujja, 5 hónapig csak mail, angol nyelven, majd kiutaztam, azóta együtt, van 2 lányunk, még 2 gyermeket szeretnénk, 6 éve volt az esküvőnk, ő angol nyelvet tanít, meg engem japánul, ami borzasztó nehéz, én meg kis vállalkozásom csinálom, jól megvagyunk!
2022. aug. 21. 01:06
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Orosz nő-angol férfi
2022. aug. 21. 15:50
 17/21 anonim ***** válasza:
12%
Mennyi hazaáruló gyökér van, elképesztő.
2022. szept. 4. 15:36
 18/21 anonim ***** válasza:
26%
Itt pesten sok a magyar+zsidó német+zsidó stb. Szoktam is nekik gratulálni magamban... :(
2022. szept. 4. 16:28
 19/21 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Magyarországon élnek, mindkét nyelven beszélnek egymás közt is, de főként a külföldi tag anyanyelvén. A két gyerek tökéletesen beszéli mindkét nyelvet.
2022. okt. 20. 19:46
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Magyar nő vagyok, horvát a férjem, Skóciában élünk, angolul beszélünk.
2022. okt. 22. 01:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!