Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudod ha megtaláltad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudod ha megtaláltad életed szerelmét?

Figyelt kérdés
Egyáltalán ez egy létező dolog?

#életed szerelmed
2022. aug. 8. 16:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szeintem amikor összejön valakivel az ember, és komolyak a szándékai akkor mindegyikmél azt érzi az elején ,hogy "Úristen,megtaláltam az igazit"

Viszont ahhoz el kell múlnia a nagy szerelemnek,vagy a gyors vonzalomnak hogy tudj racionálisan gondolkodni.

De még úgy se fogod tudni megmondani hogy ő neked az életre szóló párod!

2022. aug. 8. 18:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én onnan tudtam, amikor a párom ezt mondta nekem. Életemben meg csak hasonlót sem éreztem, mint akkor, csodálatos volt.
2022. aug. 8. 18:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kételkedés. Minden magától értetődő.
2022. aug. 8. 20:07
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom azokhoz, akik azt mondják, hogy ez csak utólag, retrospektíven derül ki...

Nekem az a tapasztalatom, hogy amikor több év közös "munka" után végre minden sínen van, akkor üt be derült égből a xarvihar.

Volt már olyan, hogy évek után eljegyzés, közös ház, terveztük az esküvőt, aztán az előtt pár hónappal a nő 180 fokos fordulatot vett, hirtelen ok nélkül elkezdett hárpiáskodni, cs*sztetni stb. Nem volt más választás, mint kirakni.

A következő egy igazi, nagybetűs Nő, külsőleg-belsőleg (mélyérzésű, szenvedélyes, életteli, optimista, gondoskodó). Ha korábban tudtam volna, hogy egy nő ilyen is lehet, akkor a korábbi exek közül senkivel sem jöttem volna össze (az ex-menyasszonnyal sem). Minden meseszerű, egyedüli gond, hogy hosszabb távkapcsolatos időszakok is voltak (de akkor is legalább a hétvégét együtt töltöttük). Mondogatta mindig nagy boci szemekkel, hogy tudja, hogy én leszek a férje stb. Aztán már finishben volt a munkahelyváltásom, hogy a távkapcsolatos gond végleg megoldódjon, erre minden előjel nélkül félrek*rt... Ő szerette volna velem a folytatást, de egy ilyen után normális ember nem hagyja ott a munkáját, adja el a házát, hogy az ismeretlenben új életet kezdjen egy olyan emberrel, aki felé 0 lett a bizalma.

Mindkét esetben azt hittem évekig, hogy végre, megtaláltam az igazit, aztán egy pár hónap, illetve egy pillanat alatt omlik minden...

F

2022. aug. 8. 20:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
#14 Aztaqrva. Amúgy még "szerencséd" is volt, az egyik munkatársamék meg is házasodtak(8 éves kapcsolat után) hitel, álomkecó, aztán egy év múlva félreqrt a bociszemű kis cukorfalat a férje legjobb barátjával meg mint utólag kiderült másokkal is. Nyilván válás lett a vége meg anyagilag padló(babavárót meg minden szart fölvettek)...
2022. aug. 8. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!