Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelei vannak hogy egy főnök többet érez egy beosztottja iránt?
Figyelt kérdés
Akár külső szemlélőként mik tűnnek fel vagy milyen jelek utalnak erre?2022. aug. 5. 21:14
1/5 anonim válasza:
Ez nagyban függ attól, hogy ennek mennyire szeretne teret engedni. Megkülönböztetett figyelem, bizalmas beszélgetés, érintések, de lehet, hogy 3m távolság megtartása. Mint minden más esetben, nem kell ehhez főnöknek lenni.
2/5 anonim válasza:
Mondjuk több figyelmet fordít rá, mint más kollégákra.
Nekem volt viszonyom a főnökömmel. Máshogy nézett rám, flörtölt, néha a szemem sarkából láttam, hogy bámul a gépfölött.
Megdícsért, hogy csinos vagyok. Persze nem mások előtt. Eleinte mindig csak akkor ha éppen ketten voltunk az irodában. De szerintem a pillantás az ami a legtöbbet elárul.
3/5 A kérdező kommentje:
És a pillantásból hogy lehet tudni? Ha amikor beszed közben a szemedbe néz egyből elkapja a tekintetet?
2022. aug. 5. 21:47
4/5 anonim válasza:
Nem tudom jobban meg magyarázni. Máshogy néz ràd. Mosolyog a szeme is amikor beszéltek. Legalábbis nekem így volt. Soha nem fogom elfelejteni, ami köztünk volt.
5/5 A kérdező kommentje:
Miért lett vége?
2022. aug. 5. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!