Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik! Milyen jelei vannak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Milyen jelei vannak ha a szexpartnerem kezd többet érezni?

Figyelt kérdés

Kifejezetten érdekel kinek milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban.

Milyen jelek vannak, mire kell figyelni.

2022. ápr. 10. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:
69%

Engem elkezdett kisajátítani birtokolni, tiltani kezste hogy másokkal ismerkedjem stb hivatkozva arra hogy monogam szexkaocaolatot beszeltunk meg, igenám, de attol en még szerettem volna ha lesz baratom.

Ebben nem egyeztunk ki, igy inkább bevetette hogy járjunk.

Aztán jártunk mert nekem voltak érzelmeim. Neki meg annyi hogy ezt kibírja hogy a szexpartnerével jár is. Sőt. El is akart venni.

2022. ápr. 10. 14:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
*tiltani kezdte
2022. ápr. 10. 14:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Kell keresni egy másik szexpartnert aztán az erősebb nyer...:D Lányoknak könnyű...:D
2022. ápr. 10. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!