Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen jelei vannak ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelei vannak ha valaki szerelmes belénk úgy hogy nem vagyunk együtt?

Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 18:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Ez kicsit olyan, mint hogy milyen jelei vannak annak, hogy éhes vagyok.

Szerintem korra és nemre, illetve kinézetre való tekintet nélkül mindenkibe voltak minimum plátóian szerelmesek, ha máskor nem is, általános iskolában.

Próbál a közeledben lenni, bámul téged, próbál veled kapcsolatba lépni, írogat, el akar hívni ide-oda, másokat kérdezget róla, bénázik a környezetedben.

2022. márc. 14. 19:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Keresi a társaságodat, érdeklődik felőled.

Ha szégyenlősebb, akkor lehet, hogy nem fog világos jeleket adni.

2022. márc. 14. 20:09
 3/7 anonim ***** válasza:
49%

Én péládul totál szerelmes vagyok egy olyan illetőbe ( történetesen kollégám), akinek csak szexre kellenék....így igyekszem minél távolabb tartani magamtól, ez konkrétan azt jelenti, hogy levegőnek nézem.

Ezáltal védem magam, na meg, szerencsére nem az a típus vagyok, akinek a szerelem elvenné az eszét 😂

2022. márc. 14. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor nem vagy elég szerelmes.

A szerelem kb azt jelenti, hogy elveszi az eszed.

2022. márc. 14. 23:30
 5/7 anonim ***** válasza:

3as vagyok.

Elveszi, igen, de mivel nem 16 vágyok, hanem 30, és pár dolgot már tapasztaltam életem során, így igyekszem tudatosan távol tartani magamat a csalódástól.

És ez nem azt jelenti, hogy nem ő az első, aki estembe jut, mikor felébredek, viszont egyfajta tudatosság szükséges ahhoz, hogy ne betegedjek bele abba, hogy neki a szexen kívül semmi másra nem kellenék 😂

Hétfőtől péntekig gyakorlatilag 8 órán keresztül eléggé össze vagyunk zárva 😂

2022. márc. 14. 23:45
 6/7 anonim ***** válasza:
mondjuk nem foglalt a pasi.. Ez az alapja!
2022. márc. 15. 00:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Azért csupán ilyen téren, nonverbális jelekből azt nem fogod tudni megmondani senkiről, hogy szerelmes beléd titokban, vagy csak nagyon vonzódik/tetszel neki..

Maximum ha megmondja. De a 2 jelei ugyanazok.

2022. márc. 15. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!