Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjen, aki hosszú idő után újra találkozik élete szerelmével?
#10:
Nem mondtam, hogy nincs hasonló érzésem nekem is jelen pillanatban, mert de, igen, van. Azonban nem akarok beállni azoknak a sorába, akik ösztönlényien minden második évben megtalálják életük aktuális szerelmét.
Ezeket a dolgokat szerintem pont nem az a korosztály (a tizenévesek és be nem nőtt fejű huszonévesek, majd személyiségzavaros harmincasok) tudja logikusan megítélni, aki minden harmadik kapcsolatában élete szerelmi kapcsolatát éli meg 3-4 hónapokra. Szerintem ezt abszolút visszafelé látja az ember, vagy évek múltán.
#11:
Igazad van. Azt, hogy ki volt életünk szerelme, azt csak a "halálos ágyadon" tudod meg, ha visszatekintesz az életedre.
Általában mindenkinek több kapcsolata lesz élete során. Azt hogy ezek közül ki volt az életed szerelme azt már csak akkor tudod meg ha már "elmúlt/leélted" az életed.
Pl: ha Józsival 20 évesen azt érezted hogy ő életed szerelme, akkor még nem tudhattad, hogy találkozol Pistával 33 évesen és őt nevezed életed szerelmének. De lehet hogy elváltok/szakítotok és 45 évesen megismered Imrét, és ha 90 évesen visszatekintesz az életedre akkor nevetni fogsz hogy 20 évesen azt gondoltad hogy Józsi az igazi, pedig így visszagondolva Imre volt az.
Tehát hogy a sok vagy kevés partner közül ki volt életed szerelme az már csak akkor derül ki ha már leélted az életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!