Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unokatestvér szerelem.?
Nos, szerelmes vagyok az "unokatesómba". Én 27férfi, ő 28nő.
Több mint 10 éve többet érzek iránta mint szimpla szeretet de csak az utóbbi 2 évben tudatosult bennem mi is ez valójában. Mindig remekül elvoltunk egymással, egy húron pendülünk, meg van a vibrálás is, volt egy két intimebb pillanatunk is(sex nem volt). A lényeg az,hogy érzem rajta,hogy talán ő is többet érez irántam, de nem mondja ki mert mindig azzal jön hogy unokatestvérek vagyunk és emiatt kellemetlenül érzi magát. Pedig mikor történnek velünk a dolgok, nem ellenkezik, néha ő kezdi de másnap azt mondja nem kéne.
Azt tudom, hogy az Unokatestvér házasság már itthon is elfogadott és csupán 3 % a kockázat gyermekvállalás során a rendellenességre ami orvosilag is alacsony.
Neki sem volt még egyetlen értelmes kapcsolata sem és nekem sem, nem tálaljuk a helyünket. Érzem hogy együtt lenne jövőnk. Ezért azon gondolkodom hogy orvosilag alá támasztattom neki a tényeket egy rokoni dns vizsgálattal és genetikus szakértővel, elmegyek egy kivizsgálásra hogy átlássa ő is a dolgokat.
Most jön a kérdés lényege.
Nem egészen vagyunk unokatestvérek.
Nagymamámnak van 3 gyermeke, Édesanyám, Nagybátyám,Nagynéném
Nos mind a 3-an egy anyától vannak nyilván de más-más az apjuk. Ilyenkor a tovább adott dns is kevesebb lesz mint a normál unokatestvéreknek akiknek a szüleik édes testvérek és nem féltestvérek? Lehet hogy még távolabbi rokon mint szimplán unokatestvér ?
Kérem csak olyan válaszoljon aki érti is miről beszél. Így úgyis ki vizsgáltatom de az még sok idő szeretnék többet tudni.
Az ilyen statisztikus gondolkodás itt nem működik. Ha beteg gyereketek lenne ( de még rendes párkapcsolatotok sincs) az nektek 100%, nem 3%.
Ha szereted, tegyél a dolgokért. De ehhez ketten kelletek. Egyedül hiába akarod.
Én ismerek unokatestvér házasságot 3 gyerekkel. Hatalmas botrány volt a családban.
Iszonyat sok ember között élünk, nem igaz, hogy pont a rokonodat kell kiszemelned magadnak. Persze mindig kéznél van, a rokoni kapcsolat meg könnyebbé teszi az “ártatlan” ismerkedést családi találkozókon. De ettől még a rokon az tabu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!