Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meghalt a szerelmem bátya....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghalt a szerelmem bátya. Hogy segíthetnék neki feldolgozni?

Figyelt kérdés
Hirtelen a hétvégén meghalt a barátom bátyja. Beteges volt az utóbbi években,de nem ennyire,és nem számítottunk rá. Pont az nap vesztünk össze,de még nem tudtam akkor,hogy mi történt. Azóta elutasító,amit meg is értek és nem is haragszok rá,de aztmondta a héten hagyja mindenki békén és keres ha túl lesz rajta. Mondtam,hogy támogatom mindenben,rám számíthat,de azóta nem beszéltünk. Nagyon sajnálom őt,hogy tudnék neki segíteni valahogy? Nagyon szeretem őt. Ne keressem,ameddig ő nem? Vagy jólesne ha azért valaki foglalkozna vele? Fiatalok vagyunk még, 24/L 32/F nem igazán volt még az életünkben ilyen közeli haláleset,azért is nem tudom mi lenne most a legjobb??
2022. aug. 2. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tudod ha egy férfi azt mondja, hogy hagyd békén, akkor békén kell hagyni.

Nehezen dolgozunk fel traumákat és elfojtjuk, akkor érdemes piszkálni és szeretetet mutatni felét, ha ő is nyit feléd.

Csak LASSAN! Nagyon lassan.

2022. aug. 2. 22:19
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
szerintem mondd meg neki, hogy érted, hogy fáj, de ossza meg veled ezt a fájdalmat, engedjen be belé, hogy összeköthessen titeket ez a fájdalom is
2022. aug. 2. 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:
46%
és értse, hogy érted, hogy tőle búcsúzik és ez nem rólad szól és nem is ezt akarod, csak, hogy ott lehess valahogy valahol közben amíg keresztül megy ezen
2022. aug. 2. 22:21
 4/5 anonim ***** válasza:
39%
Neked kell érezni, hogy milyen habitusa van. Én vennék két üveg bort vagy amit szeret és átmennék, leitatnám őt is és magamat is és beszélgetnék vele.
2022. aug. 2. 22:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén, ahogy kérte. Ezt feldolgozni az ő feladata egyedül. Most nem teszel jót, ha megfojtod, ez róla szól, nem rólad.
2022. aug. 2. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!