Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy szeretői kapcsolat tartós? Mivel lehet hosszabb távon is fenntartani a szenvedélyt?
7# az asszonyoknak azert fáj a feje max, ha a pasi nem tud az ágyban semmit. A szeretőnek meg még uj vagy lelkiserult es bevállaja a selejteket.
Ágyban jó pasikat nem utasitanak el a nők/feleségek.
Ennyit errol.
Multinál dolgozunk mindketten. Jó sokáig kerülgettük az ágyat, mert a házasság azért mégis köt, de nem lehetett egyszerűen tovább bírni, annyira erős volt a kémia. Nem csak szex van, hanem sok sok beszélgetés, rengeteg mindent tudunk egymásról és rengeteget nem…. Ő elég zárkózott amúgy, én is sajnos… nehezen adok bizalmat valakinek. Több dolog miatt nagyon nehéz ez a kapcsolat nekem, ő könnyebben veszi férfiként….
Annyit mondhatnék, hogy értelemmel szabályozni az érzelmeket, a kötődést is beleértve nagyon kemény dolog számomra. Ami segít az pont a szeretet, ami miatt maximálisan tisztelem a határait és a magánéletét is. Ezzel ő is így van. Nehéz a hiánnyal megbirkózni, amikor nincs mellettem….
Durva, de életemben nem éreztem magam ennyire biztonságban valaki mellett. A szex is csodálatos vele, sajnos hosszabban csak kevésszer tudunk együtt lenni, de profi szerető.
Ami a dráma, hogy ebben az életben igazán nem lehetünk egymásé… :( sajnos lehetetlen az élethelyzetünk miatt
Ki nem akarna lefekudni egy olyannal aki jo az ágyban?
Es ki akarna olyannal házasodni aki nem jó?
Ezen logika mentén a pasi az elején beleadott a szexbe kesobb meg nem jo. De más meg tűri.
Neki még jo mert uj.
Én ki is vágnám aki nem teljesit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!