Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy szeretői kapcsolat tartós? Mivel lehet hosszabb távon is fenntartani a szenvedélyt?
Általában a perverzségeiket élik k a szeretőn, az asszonnyal pedig megy a romantikus szex.
szerintem a keseru zacc pont a szeretőké, de a szeretők inkább bevállalják.
4.vagyok
Es akkor itt a válasz. Ha olyanokat nyujtasz amit az asszony nem akkor konnyedén fent lehet tartani.analbol szájba meg vissza stb.
Valószínűleg az is elég, ha nem fáj állandóan a feje, nem kell oda semmi extra, hogy olyat kapjon, amit otthon nem.
7
Ja, mondjuk a figyelmet, törődést, vagy hogy valaki vonzónak tartja, stb
6. Szerintem pont azért kell a szerető, mert vagy haláli unalmas, vagy pedig egyáltalán nincs szex otthon. Még csak perverziók sem szükségesek. 40 felett ott a család, a napi rutin, a kötelező körök, majd este 10-kor hulla fáradtan már legtöbbször az ember az alvást is többre értékeli, mint az erőltetett szexet. Ettől függetlenül meg vágyik az érzésre, de mint mondtam, a napi rutin lassan megöli az otthoni vágyakat, idővel már mint anya/apa működtök. A kollégám azt mondta, hogy már ciki szexelniük a feleségével, mert nem a nőt és a férfit látják egymásban. Hidd el, rengeteg házasság kerül ilyen helyzetbe. Meg aztán már nem is néznek ki úgy mint fiatalon, megismerték egymást, nincs az a bizsergető titokzatosság, mindketten
már látják hogy a párjuk is csak egy szimpla ember, semmi de semmi extra. Egy új szeretői kapcsolatban meg ott a titokzatosság, ő még nem ismer, ő előtte még bárki lehetek, a másikról bármit elképzelek. Még nem öltük meg egymást a rengeteg tüskékkel, az új másként reagál, másképp ér hozzánk, valószínűleg nem lesznek tabuk mint otthon. A férfi férfi lehet, a nő meg nő, legalább arra a pár órára. Amikor hazaérnek, egyből az értéküket vesztik, már csak apa, anya férj és feleség.
Ezekben a szerepekben ciki erőltetni otthon a szexet, mert idővel már inkább égő és megalázó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!