Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak ennyire nincs lelkük?
Nem elég hogy nem velem jön össze, de még amikor szakít azzal a fiúval akit nem engem választ akkor megkeres hogy most jó lennék, aztán kicsit vártam hogy el tudja felejteni a korábbi barátját, erre addigra összejön egy másik fiúval.
Ez nem érzi megakázónak, hogy engem nem vesz annyira komolyan mint azokat a fiúkat, pedig én megszerettem őt.
Az ilyen lánynak ennyire tárgynak nézi a fiúkat hogy ha ő nem akkor majd a másik? Milyen lelke lehet neki?
Ti fogyatékos lányok. Figyeljetek ide.
"aztán kicsit vártam hogy el tudja felejteni a korábbi barátját, "
Olvassatok már. A lány ERZESEI miatt VÁR. Hogy kitisztuljon érzelmileg. De tényleg annyira fogyatékosok vagytok h nem is látjátok ha egy fiú normális csak szétoltjátok.
Olyan óriási nagy kettős mérce van nálatok és SEMMIT nem tudtok a párkapcsolatról se a férfiakról egyáltalán. Teljesen megérdemlitek h csak kihasználjanak titeket és eldobjanak. Lehet írni pitsák.
Az első nem téged választ után már rég tovább kellett volna állnod.
N 30
PRIVI
"Te vagy az akinek előbb írtam privátban? Megint megtalaltalak hogy hulyesegeket írsz? Lány vagy úgy látom. Téged iszonyat sokan át*aszhattak és *urva eleged lehet a fiúkból. Érdekelne h sose volt senkid és ez fáj, vagy volt egy kettő aki nagy szerelem nagy csalódás vagy túl sok volt és beleőrültél?"
1. Nem, nem írtál szerencsére-
2. Engem nem b.sztak át, nem is éreztem úgy.
3. Van barátom, régebben is volt.
4. Nincs szerelmi csalódásom.
Te viszont dilis vagy, hogy hetek óta kiírod ezt a sz.rt.
Lépj már tovább.
#14es.
Ilyeneket és cifrábbakat én is szoktam kapni az itteni "jófiúktól", ha próbálok bármi építőt írni......
Undorító, ahogy előadják, hogy ők bezzeg rendesek, aztán meg szemem kiesik olyan üzeneteket kapok privátban.
16
De csak ilyen anomin fórumon bátrak..álprofillal, név és arc nélkül, és csak nőkkel. Érdekes én férfiként még nem kaptam ilyesmit, pedig volt hogy kértem.. :D
De lehet mert simp-nek gondolnak, és a szemükben nem érek annyit. XD
Nyilván csak anonim fórumon ilyenek :)
én valóéletben még nem találkoztam ilyen nőgyűlölő jófiúkkal, mint akiket itt látok. Nyilván itt koncentrálódnak, mert gondolom a társadalom egy nagyon kis rétege ez.
4 - "amikor szakít azzal a fiúval akit nem engem választ akkor megkeres hogy most jó lennék"
Olvastad a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!