Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak ennyire nincs lelkük?
Nem elég hogy nem velem jön össze, de még amikor szakít azzal a fiúval akit nem engem választ akkor megkeres hogy most jó lennék, aztán kicsit vártam hogy el tudja felejteni a korábbi barátját, erre addigra összejön egy másik fiúval.
Ez nem érzi megakázónak, hogy engem nem vesz annyira komolyan mint azokat a fiúkat, pedig én megszerettem őt.
Az ilyen lánynak ennyire tárgynak nézi a fiúkat hogy ha ő nem akkor majd a másik? Milyen lelke lehet neki?
Századik kérdésed a témában.
Nyíltan kimutatta, hogy érdekled, de te nem léptél. Utána dettó. Aztán meg csak át akartad vágni, megdugni és lelépni.
Edd meg, amit főztél.
"Nem elég hogy nem velem jön össze"
LOL! ekkora bűnt :D :D
Te minek nézted őt? Azt hitted majd rád fog várni a sarokban amíg te nem mozdulsz rá, pedig megkeresett?
Ha meg azért nem kezdeményeztél, mert nem érezted korrektnek a helyzetet, akkor mi ez a hiszti most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!