Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak! Milyen tulajdonságokkal rendelkezik az a nő, akinél azt érzitek randizáskor, hogy ő érdekel, vele megpróbálnék egy kapcsolatot?
Elsősorban 23-40 év közötti férfiak válasza érdekelne, akik randizgatnak helyes lányokkal, akik aranyosak, de valami hiányzik… milyen az, akit tenyleg akartok, és elengeditek a fuggetlenseg elvesztesetol valo rettegest?
Nagyon erdekelne, kerem, csak komoly valaszokat írjatok! Talan rajovok hol rontom el, miben kell fejlodnom😄help 28/n
Szerintem ez teljesen egyéni dolog, mert mindenkinek más jön be.
De nekem pl kell az, hogy a párom ambiciózus legyen, legyenek céljai az életben, ne legyen elég neki csak egy posványban élni. Nem jó az ilyen lapos kapcsolat, kell az, hogy feszegessük a határokat... már nem egymás idegein 😃, hanem úgy az életben... karrier, sport, stb. Szóval olyan társra van szükségem, aki aktív, nem hagyja el magát, nem a netflix köti le, hanem ha elmehetünk együtt valahova, akár spontán külföldre.
Köszönöm a válaszokat! Hát tényleg nagyon, nagyon egyedinek tűnik, hogy kinek mi tetszik.
Szerintem elengedem ezt a vonalat, és inkább önmagam leszek a leheto legjobb verzioban, minthogy ezerfele probaljak megfelelni. Koszonom az idotoket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!