Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kedves férfiak! Milyen tulajdo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak! Milyen tulajdonságokkal rendelkezik az a nő, akinél azt érzitek randizáskor, hogy ő érdekel, vele megpróbálnék egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Elsősorban 23-40 év közötti férfiak válasza érdekelne, akik randizgatnak helyes lányokkal, akik aranyosak, de valami hiányzik… milyen az, akit tenyleg akartok, és elengeditek a fuggetlenseg elvesztesetol valo rettegest?

Nagyon erdekelne, kerem, csak komoly valaszokat írjatok! Talan rajovok hol rontom el, miben kell fejlodnom😄help 28/n

2022. júl. 29. 22:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem ez teljesen egyéni dolog, mert mindenkinek más jön be.

De nekem pl kell az, hogy a párom ambiciózus legyen, legyenek céljai az életben, ne legyen elég neki csak egy posványban élni. Nem jó az ilyen lapos kapcsolat, kell az, hogy feszegessük a határokat... már nem egymás idegein 😃, hanem úgy az életben... karrier, sport, stb. Szóval olyan társra van szükségem, aki aktív, nem hagyja el magát, nem a netflix köti le, hanem ha elmehetünk együtt valahova, akár spontán külföldre.

2022. júl. 30. 07:27
 12/16 anonim ***** válasza:
58%
A legtöbb csajnak az a baja, hogy egoista hercegnő, látni rajta 5 perc után, hogy tőlem várna mindent is, neki meg csak a kritizálás a hobbija. Többet iszik és cigizik, mint én (mert én nem). Látni hogy van udvartartása és én csak egy vagyok a sok közül. Hát az ilyen helyett jobb a markom is. Pótolható szutyok az összes.
2022. júl. 30. 08:53
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Hát tényleg nagyon, nagyon egyedinek tűnik, hogy kinek mi tetszik.

Szerintem elengedem ezt a vonalat, és inkább önmagam leszek a leheto legjobb verzioban, minthogy ezerfele probaljak megfelelni. Koszonom az idotoket!

2022. júl. 30. 10:49
 14/16 anonim ***** válasza:
92%
13.légy megnyerő de csak annyira amit 0-24 be hozni tudsz .
2022. júl. 30. 13:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Aki megfog külsőleg, nem kategórizálom be, csak az érzés. 3 fontos dolgot figyelek, legyen belátó, hasonló legyen az értékrendünk és a céljaink. Az utóbbi kettőtől kevés problémánk lesz, a belátástól az a kevés könnyen megoldható lesz. Ezek nélkül már bele sem megyek, mert nincs kedvem veszett ügyekbe energiát feccölni.
2022. aug. 11. 19:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Jelenleg aki ad 1 sört és nem azt mondja, hogy építsem az életemet és fizessek egy 70 ezres albérletet és túlórázzak hogy tudjak enni, mert szerintem ez nem az élet építése, inkább a leépítése.
2022. aug. 11. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!