Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen tulajdonságok alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tulajdonságok alapján fog el az az érzés a párotokkal kapcsolatban, hogy "ez a nő csodálatos"?

Figyelt kérdés
2021. febr. 7. 22:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Bár mondana a férjem, teljesen átszellemülve, hogy csodálatos vagyok.:(
2021. febr. 7. 23:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Bár mikor megszültem a gyermekünket akkor mondta, hogy csodál, s minden elismerésére. (Végig bent volt a szülésnél)
2021. febr. 7. 23:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát én ilyet csak Nánásy Páltól hallottam.:(
2021. febr. 7. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha több esze van, mint egy krumplinak. Mivel ez nagyon ritka a nők között, csodálatosnak számít.
2021. febr. 8. 08:18
 5/6 anonim ***** válasza:
63%
Amikor érzem, hogy minden fáradtsága ellenére megölel, megmasszíroz esténként, ha rosszkedvű, akkor is mosolyogva kérdezi meg, milyen napom volt, amikor néha feszült vagyok vagy ideges, akkor is kedves, törődő, figyelmes. Amikor pontosan tudjuk mindketten, hogy nem főz jól, de sokadjára is megpróbálkozik a kedvenc kajáimmal, és én az összes verziót az utolsó falatig megeszem. Amikor munka közben érkezik tőle egy üzenet, hogy szeret, és hiányzom. Amikor reggelente becsempészi a kedvenc csokimat a táskámba, és csak a munkában veszem észre. Ettől olyan tökéletes, és csodálatos nekem Ő. Már egy éve :)
2021. febr. 8. 12:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Amikor láttam min megy át a gyerekeink születésekor.

Amikor a gyerekeinkkel foglalkozik és árad belőle a nyugalom, pedig én már üvöltenék a helyében mert halálra idegesítene hogy egymás után 20-szor ugyanazt a játékot kell velük játszanom.

Amikor reggel felébred és mosolyogva megköszöni a kávéját amit főztem neki.

Amikor este lefekvéskor odatolja a fenekét hogy megsimogassam és a kezemet rajtahagyva aludjunk el.

Amikor megkérdezi, hogy "Mondtam ma már hogy szeretlek?"

Amikor összekapunk és neki van igaza, kivárja amíg beismerem és bocsánatot kérek tőle, addig nem hajlandó továbblépni.

Amikor rájövök, hogy bár 24 éve ismerem, még mindig képes meglepni.

2021. febr. 8. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!