Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sok jó élményből marad ki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok jó élményből marad ki az aki 25 körül lesz először párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ellenkező nem szemében vonzóbb egy olyan aki tiniként kezdte?
2022. júl. 29. 09:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Na!

Ma még nem volt a kérdés.

Tuti van valami defekted is fejben jóbaràt

2022. júl. 29. 09:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen. Igen.
2022. júl. 29. 09:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Inkább tapasztalatszerzés és önismeret miatt fontos (szerintem) a kb. 16-25 közötti ismerkedés/párkapcsolat.

Ezekkel együtt már jóval hamarabb ki tudod szűrni, ki az akit keresel, nem húzod egyikőtök idejét sem, ha tudod, mit és kit keresel.

2022. júl. 29. 10:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Van amiből kimarad, persze, de semmiről nem marad le szerintem. Már persze, ha később talál nőt.

Én 18 évesen jöttem össze a párommal, 8 éve együtt vagyunk, ezalatt volt szakítás is egyszer, valahol az 5. évnél, utána egy évig szingli voltam, majd újra kezdtük. Lényeg a lényeg, nem érzem, hogy a nagy ajtó csapkodós, érvágós szakítás és hatalmas rózsaszín felhők annyira kellettek volna az életembe, amik a tini szerelem sajátjai. Bár én eleve nem hiányoltam és nem is értettem soha a nagy örökre együtt szerelmeket tinikorban. Azért sejthető, hogy nem az általános iskola végén, középiskola elején találod meg életed párját.

Szerintem a felnőtt kapcsolatok sokkal értékesebbek. Ugyanakkor, valóban Red flag, ha valaki cirka 10 év alatt se talált senkit, akivel kölcsönös lett volna a vonzalom.

Illetve, fogslmam sincs, hogyan fogsz találni, ha eddig sose sikerült.

Mondjuk, unokatesóm is 30 évesen jött össze élete első barátnőjével, szóval esély éppen van, csak nem sok.

2022. júl. 29. 10:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem, ellenben pont emiatt a mentalitás miatt lesz a 25-ből 30, majd 40.

Szerintem érdemes érezni azt, hogy telik az idő és változtatni kellene...

2022. júl. 29. 10:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Fejezd már be.
2022. júl. 29. 10:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Vótmá.
2022. júl. 29. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!