Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kellene tennem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véménd kérdése:

Mit kellene tennem, hogy megoldodjon ez a szerelmi ügyem?

Figyelt kérdés

Próbálok rövid és tömör lenni. Van egy kolléganőm, pár hónapja dolgozunk együtt. Dobták, majd segítettem neki feldolgozni. Közben az én, már jóideje romló kapcsolatom is véget ért. Ennek a feldolgozásában ő segített nekem. Megnyílunk egymásnak, első személy akiben kellően megbízók, és megtudok teljesen nyílni. Ő szintén, van amit csak nekem mond el.

A lényeg, hogy ő szakítás után hónappal elkezdett randizni, sok rossz tapasztalat érte, de egy sráccal lassan egy hónapja randizik (pedig sok a sráccal a gond, nagyon sok), csak túl kedves a lány, és könnyen tud köteléket kialakítani mással.

Elég sok időt töltünk együtt, beszélgetünk. Az elmúlt két hétben viszont elkezdtem érzelmeket táplálni iránta, erős érzelmeket, és úgy érzem vele akarok mindig lenni, mindent megadni neki.

Ő viszont mással randizik, amiben segítettem én is, főleg az elején.

Félek, ha konkrét lépéseket teszek, akkor tönkre tehetem a barátságunkat. Valamint egy hónapja ért véget az előző, elég hosszú kapcsolatom. Ezért sem siettem egy uj kapcsolattal. Viszont félek, hogy ha sokat várok késő lesz, és összejönnek, még ha a lány nem olyat keres mint az a srác, de könnyen tud kötődni, ha nincs senkije, és viszonylag hamar érzelmeket kezd táplálni a másik iránt...

Én mindenben segítek neki, és mellette állok, és ha kell hátra tudok lépni, viszont ez a srác közel sem ideális társ...

Folyton a lányra gondolok, mintha ő lenne, akit mindig is kerestem. Szívem és eszem is ezt súgja.

Ti mit tennétek? Mit kellene tennem?

2022. júl. 26. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván mondd el neki mit érzel. Én tuti ezt tenném.

25N

2022. júl. 26. 22:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2022. júl. 27. 00:23
 3/7 anonim ***** válasza:
25%

Készülj fel arra, hogy a női barátodnak jó eséllyel egyáltalán nincsenek biszexuális hajlamai, mint neked. A közhiedelem ellenére a biszexualitás aránya a nők körében 5% körüli, vagy az alatti.

Úgyhogy én első körben barátként elbeszélgetnék vele, és megkérdezném, érzett-e valaha testi vonzalmat nő felé. Ha nem, akkor inkább ne mondd el neki az érzelmeidet, mert szinte biztos, hogy a barátságotokat tönkrevágod. Ez esetben ugyanis az érzelmeid, amelyeket nem tudna viszonozni, annyira kényelmetlen helyzetet teremtenének számára, hogy szinte biztosan kihátrálna a barátságból is. Ez esetben bele kell nyugodnod, hogy egy titkolt érzelemmel kell együtt élned. Az élet nem mindig kegyes hozzánk. De általában idővel, maximum 2 év alatt az egyoldalú szerelem el szokott múlni. Utána kereshetsz majd társat, nem kell elsietni.

2022. júl. 27. 07:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Fiatal vagyok, sok baráttal, idősebbekkel és fiatalabbak. Rengeteg tönkre ment kapcsolatot láttam már és abból kimászó embereket. Fiút és lányt egyaránt.

Ez egy úgymond speciális eset szerintem. Mert nem csak a nő, a férfi is képes kötődni olyan emberekhez, akikkel jól érzik magukat és kedvesek hozzá. Ez egy normál emberi reakció.

Szerintem először győződj meg róla, hogy mennyire biztosak a szándékaid. Keresd a hölgy hibáit, rossz szokásait. Képzeld el a jövőt és ha tényleg biztos vagy abban, hogy vele akarsz lenni, tedd meg a lépéseket.

Persze ne csak egyből elé állj, hanem udvarolj.

Vedd meg neki pl. a kedvenc csokiját, vagy szedj neki egy szál virágot a réten (már ha van olyan közel). Kérdezz tőle minél többet, keresd a közös dolgokat megatokban. Nem kell luxus autó és többkarátos gyémánt gyűrű ahhoz, hogy valaki szeressen. Elég 1-2 figyelmes apróság, ami azt tükrözi, hogy figyelsz rá. Dícsérd, segíts neki és nevettesd meg. A lányok oda vannak a bókokét, és azért ha valaki jókedvre deríti őket. Aztán egy idő után, ha minden jól megy észre fogja venni a benned rejlő értékelt és melléd fog pártolni. Lehet anélkül hogy ő maga is észrevenné. S utána jöhet a vallomás.

Szerintem fontos hogy ne egyből támadd le, hanem a szívét hódítsd meg.

Persze, tényleg elég fiatal vagyok, és nem szeretnék nálam idősebb emberek tapasztaltával vetekedni, de szerintem azért van benne valami igazság.

Remélem azért tudtam valamelyest segíteni^^

16/L

2022. júl. 27. 13:46
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
#4: Már ne haragudj meg érte, de amit leírtál, az erősen naiv dolog. Ha bárki, akár nő, akár férfi, egy nőnek virágot szed a réten, az egyértelműen azt jelzi, hogy a barátságnál többet érez és többet is akar. Gyakorlatilag azzal ekvivalens, mintha odaállna elé és szerelmet vallana neki. Úgyhogy a kérdezőt óva inteném az ilyen ötletektől.
2022. júl. 27. 15:20
 6/7 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a választ. :) Azt nem írtam le, hogy 25 éves férfi vagyok.

Kis kiegészítés. Kedves vagyok vele, kedvesebb és segítőkészebb, mint vele bárki is volt. Még a munkáját is megcsinálom, ha úgy van. Bármi van, ugrok és segítek neki. És biztatóm, támogatom, szépeket mondok neki , építgetve az önbecsülését.

Lehet a sok támogatás miatt is kerültem barát zónába. (Volt amikor ő lepett meg csokival).

Mégis, most már rendszeresen találkozik egy sráccal, elég sokszor, de nagyon bizonytalan.

Szerintem nem is tekint rám másként, mint egy nagyon közeli barátra, akinek olyat is elmond, amit barátnőinek sem.

De nem akarok senkik közé állni, nem tartom a harmadik féllel szemben fernek.

2022. júl. 27. 19:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy életed, egy halálod: hívd már el ebédelni, ember!!!... :-)))
2022. júl. 27. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!