Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült valakinek olyannal összejönnie, akibe már eleve bele volt zúgva?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy hónapok vagy évek óta akartatok valakit és siker lett. Vagyis kapcsolat lett belőle. Most találkoztam végre valakivel, de zavarban vagyok mert már régóta "álmodoztam" róla. Elég nehéz leküzdeni.2022. júl. 28. 18:03
2/12 anonim válasza:
De még mennyi ilyen van a világon
Sok sikert=)
4/12 anonim válasza:
Na most ezt nem értem.
Hónapok vagy évek óta mi? Álmodozás, randi, ismerkedés?
Kapcsolat alatt mit értesz? Elmondhatod magadról, hogy van valakid, van barátod, vagy már az eljegyzés is megtörtént?
Csak hogy a kérdésre is válaszoljak. Nekem nem jött össze egyik pozitív végeredmény sem. Álmodozás volt, de valamiért mindig úgy voltam vele, hogy na majd "holnap". Túl sokáig húztam az időt, és mire észbe kaptam, már be is előztek. Mint utólag kiderült, jobban tettem, hogy nem tettem, amit korábban csak tervezgettem. :D
6/12 anonim válasza:
Van,de nem ez az általános. Ez itt a való élet, egy zord undok hely,nem pedig egy happy ending tündérmese.
8/12 anonim válasza:
Sikerült, de sajnos elszúrtam, ő meg bekattant.
9/12 anonim válasza:
Nem voltam belezúgva, de évek óta közelebb akartam hozzá kerülni, jobban megismerni. De inkább mint embert, vagy nem is tudom. Valami húzott hozzá. De ahogy elnéztem, meg utólag elmondta, ez kölcsönös volt. 21 évnél tartunk 😍
10/12 anonim válasza:
Nekem sikerült. Hónapokon át tetszett és álmodoztam róla, de mindig esélytelennek tartottam hogy összejövünk. Aztán megismerkedtünk ténylegesen, egymásba szerettünk és azóta is együtt vagyunk<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!