Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hány év után alakult àt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány év után alakult àt a szerelem szeretetté? Nektek

Figyelt kérdés

2022. júl. 25. 23:02
 1/8 eznemlényeges ***** válasza:
100%

Nekem sajna 4 év után véget ért a párkapcsolatom, de végig szerelmes voltam belé. Ugyan úgy el tudta mveszni a szemében mint a kapcsolatunk elelyén, ugyan úgy próbáltam kedveskedni neki, éreztetni hogy szeretem, ugyan úgy megborzonkodtam kicsit amikor hirtelen hozzám ért.

Sajna úgy látszik hogy ő ezt nem így élte meg :/

2022. júl. 25. 23:08
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Erre nincs ilyen recept de ha nagyon tudományosak akarunk lenni van egy nagy rózsaszín köd élmény ami olyan 18 hónap átlagban, aztán 3-5 év után egy másik cumó is megváltozik, persze itt ha gyerek vagy bármi jön már más irányba terelődik.
2022. júl. 25. 23:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha a folyamatos lángolásra gondolsz az 2-3 év.

De ez az érzés újra újra előjön, egy-egy pillanatban, amikor megtellik a szíved ezzel forró lávával. Maga az érzéd nem múlik el, csak nem állandó.

2022. júl. 25. 23:10
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Tapasztalatom szerint félév a langolás a pasiknál, félévtől van a szimpla szerelem vagy szeretés kötődés csak lángolás nélkül.

Pl félévig képesek ugy aludni hogy agyon "szorongatnak", félevtől meg képesek elforsulni is alvásnál. A kapcsolaton is latszik ez az egesz

2022. júl. 26. 07:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem kell, hogy átalakuljon.

Lehet, hogy valami változni fog, de az attól még maradhat ugyanúgy szerelem. :)

2022. júl. 26. 11:07
 6/8 anonim ***** válasza:
4. A tűz megmarad, csak ott már mi pasik úgy vesszük, hogy megmaradunk, bár velem mindig az volt, ha 2 hétig nem láttam, akkor remegtem szex közbe, de 3 nap alatt visszaszoktam xd
2022. júl. 26. 13:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagyon változó!

Az első páromnál (aki már az exem),nála elég hamar elmúlt a lila köd,meg az a huuuu de nagy vonzalom. (Olyan 1.5-2 év)

A jelenlegi párommal meg 3.5éve vagyunk együtt,de mai napig úgy nézek rá hogy megvadulok érte, és imádom mindem mozdulatát,nézését,a megjelenését,szemeit,haját ❤️ testét!

2022. júl. 26. 21:20
 8/8 anonim ***** válasza:

#7es vagyok!

Ezt szerintem az határozza meg ,hogy mennyire impulzív a kapcsolat! Hogy oda-vissza azt érzi mind2 fél ,hogy ő a másik mindene, és hogy oda van minden porcikájáért a másik!

Ha vehemens érzelmek dominálnak a kapcsolatban ott szerintem tovább van elsöprő szerelem!

Ha belekényelmesednek,nem éreztetik a másikkal hogy számukra ő mennyire vonzó, ott hamarabb átalakul szeretetté. Ami nem baj!

2022. júl. 26. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!