Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet 15 év korkülönbséggel szerelmes egy férfi?
Figyelt kérdés
2022. júl. 24. 15:06
11/22 anonim válasza:
Az a baj h legtobben inkabb penzbe vagy magas beosztas miatt “szerelmesek”.
12/22 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Van, hogy egy ilyen kapcsolat erősebb és boldogabb, mint a közel azonos korúak kapcsolata.
13/22 anonim válasza:
Van az a pénz státusz amikor szerelmes lesz a nő..
14/22 anonim válasza:
Párom és köztem 10 év van, szerintem tökéletes a körkülönbség. Én most vagyok 46. 2 Gyermekünk van, és most vállaltunk egy harmadikat, mert úgy éreztük, így leszünk teljesek :) No para. Eleve nem ez dönti el, de én pl el sem tudnám magam képzelni velem egykorú nővel. Volt, próbáltam, köszönöm, nekem máshogy pezseg az élet... :)
16/22 anonim válasza:
Kérdező eltűnt, mert pénzes pali tetszik neki..
17/22 A kérdező kommentje:
Itt vagyok :D
2022. júl. 30. 15:59
18/22 anonim válasza:
Pár évvel vagyok idősebb nálad kérdező és akivel randizok pasi, 10 évvel idősebb. Szerintem nagyon jó érzés és működhet igen és lehet szerelmes, miért ne? Főleg ha amellett, hogy fiatal vagy, van benned egy egészséges érettség is
19/22 anonim válasza:
Véletlenül nem arról van szó, hogy a nő idősebb? Azzal sincs probléma.
20/22 anonim válasza:
Simán lehet, akár a nő az idősebb 13 évvel, akár a férfi. Magának a szerelemnek nincs ilyen korhatára. Sőt még ennél nagyobb korkülönbségű tartós (több, mint 10 éve tartó) párkapcsolatról is tudok a környezetemben, nem is egyről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!