Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha eljátszom hogy nagyon fáj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eljátszom hogy nagyon fáj, észre fogja venni hogy nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés

Azt hazudtam a paromnak, hogy szuz vagyok. Lassacskan eljon az ido, hogy lefekudjunk. Ugy tudja nem volt még kapcsolatom és szűz vagyok, ebből csak az igaz hogy nem volt kapcsolatom.

Én kb nagyon max 10x szexeltem egy olyan helyzetben amibe nem volt mas valasztasom mert zsaroltak de errol nem szeretnek beszelni! Szegyelltem neki elmondani ezt, mert nem tul hiheto es en sem hinnem el senkinek hogy 10 alkalommal zsarolasbol lefekudt valakivel, pedig tenyleg igy tortent. Ez 2 eve tortent.

Nem tudom hogy mennyire vagyok szuk meg stb, nem tudom mennyire erezheto ez fizikalisan majd, de en probalom eljatszani hogy nagyon faj. Es lehet hogy fog is, hiszen 2 eve nem voltam senkivel es amugysem tudom a dolgokat csak fekudtem mint egy darab fa es vartam hogy vege legyen. En teljesen szuznek erzem magam...

Azt mondta volt mar szuz lannyal, es kerdeztem milyen volt azt mondta hat nem volt rossz csak alig fert be a lanynak...

Nagyon felek, felek hogy siman csak becsuszik mint egy nem szuznek es akkor egybol lebukok.

De szerintem nem fog, meg nehezen fogom engedni hogy aktus legyen meg stb...istenem annyira felek

Eszre fogja venni hogy hazudtam?

Ha nektek egy ilyen sztorit mondana a baratnotok, csak reszletesebben, hinnetek neki?

Ő 23 éves en 22

2022. júl. 21. 22:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

"Nem tudom hogy mennyire vagyok szuk meg stb, nem tudom mennyire erezheto ez fizikalisan majd, de en probalom eljatszani hogy nagyon faj"

A szex nem azért fáj, mert valaki szűz, hanem mert nem volt kellő előjáték. Ez igazából szexuális erőszak, ha valaki így szexel veled.

"Azt mondta volt mar szuz lannyal, es kerdeztem milyen volt azt mondta hat nem volt rossz csak alig fert be a lanynak..."

Ez a srác vagy szexuális analfabéta, avagy kamu történet, "általánosítás" milyenek lehetnek a szűz nők.

"Nagyon felek, felek hogy siman csak becsuszik mint egy nem szuznek es akkor egybol lebukok."

Ahogy fentebb írtam, ez az egész hülyeség. Nem attól csúszik be könnyen, mert valaki szűz!

"Eszre fogja venni hogy hazudtam?"

Szerintem az egész történed kamu.

2022. júl. 21. 22:20
 12/16 anonim ***** válasza:
94%
Neked? :D Mondtam már, hogy kussolj inkább.
2022. júl. 21. 22:21
 13/16 anonim ***** válasza:
10%
Ki vagy te, valami talpnyalója akit beetetett priviben, igaz? Majd rájössz. ;)
2022. júl. 21. 22:23
 14/16 anonim ***** válasza:
94%

Sokkal könnyebb lenne még most is elmondanod neki az igazat és bocsánatot kérni, hogy hazudtál neki mielőtt még megtörténne az aktus, mert utána nehezebb lesz. Viszont, ha netán még sem derülne ki, akkor egy életen át kellene hordoznod annak a súlyát, hogy hazudtál annak az embernek akit elvileg szeretsz.

Egy dolgot egyébként jobb, ha megjegyzel. Nem attól leszel kevesebb ember, hogy nem vagy szűz, hanem attól már inkább, hogy hazudtál. De még van esélyed, hogy helyrehozd.

Én megértem, hogy egyszerűbb volt azt mondani, hogy még az vagy, hogy ne kelljen arról beszélned, hogy mik történtek, de hidd el, hogy nem akarsz egy életen át hazudni a másiknak, ha úgy alakulna az életetek, hogy egymás mellett maradtok.

2022. júl. 21. 23:09
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mióta vagytok együtt?
2022. júl. 21. 23:38
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

#11 minden szavával egyetértek. Nekem az első szex sem fájt és igen könnyen becsúszott a párom. Ez nem ezen múlik... Én is azt mondom hogy légy őszinte. Különben lehet hogy az egész további szexuális életedre kihatással lesz ez a hazugság és a párod nem fogja érteni hogy mi a gond.

25N

2022. júl. 22. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!