Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pár, akinek tagjai egymással vesztették el a szüzességüket és évek óta együtt vannak?
Figyelt kérdés
Ezenkívül mindkettejük szereti a szexet, sokat is szexelnek egymással, szeretik egymást és eszük ágában sincs másfelé kacsingatni...
Az ilyesmi álom?
2022. febr. 14. 15:43
1/28 anonim válasza:
A mi kapcsolatunk ilyen volt, 10 évig tartott, de nemrég vége lett, mert neki mégis kedve támadt másfelé kacsintgatni. Részemről együtt megöregedhedtünk volna.
2/28 anonim válasza:
Nekem 4 évig tartott az ilyen kapcsolatom.
3/28 A kérdező kommentje:
Az írhatnátok, majd még, ha van hasonló sztori, hogy a férfi vagy a nő ment félre. És ha vége lett, akkor azt, hogy miért lett vége.
2022. febr. 14. 15:51
4/28 anonim válasza:
2-es vagyok, nem ment félre egyikünk sem, egyszerűen elmúlt a szerelem. Viszont ismerek olyan házaspárt, akik 20-on x éve vannak együtt, egymással vesztették el, és a mai napig nagyon boldognak látszanak. Persze nem tudhatom, valóban azok-e, külső szemmel írom.
5/28 anonim válasza:
Nekem 5 évig volt ilyen kapcsolatom.
6/28 anonim válasza:
1-es vagyok, én vagyok a nő, a megcsalás miatt lett vége.
7/28 anonim válasza:
Nálunk csak a férjem volt az, aki velem vesztette el a szüzességét, sajnos én nem vele:(. Kicsit idősebb vagyok és volt pár kapcsolatom mire megismerkedtünk.
Messze vele vagyok a legboldogabb. Arról nem is beszélve, hogy senki mással nem élveztem a szexet. ( Szó szerint);)
12 éve vagyunk együtt.:) 36/N, 33/F
8/28 anonim válasza:
Volt egy barátnőm, akivel együtt vesztettük el. Együtt voltunk 10 évig, majd bekattant neki, hogy élni akar. Azóta hozzá nem nyúlnék komoly kapcsolat terén szűzhöz, nem lehet építeni rájuk.
9/28 anonim válasza:
8évig tartott.Ő akart mást én az életem leéltem volna vele.
10/28 anonim válasza:
Igen akik egy másik világban születtek..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!