Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak egyszer tudok vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak egyszer tudok vele talalkozni aztan eltunok egy honapra szo nelkul, mire szamitsak utana?

Figyelt kérdés
Holnap talalkozok egy fiuval, csak az a baj utana egy honapig el tunok szo nelkul , az okokrol nem akarok beszelni. Megfogja bocsajtani nekem ha vissza terek? Mire szamitsak? Elegge odaig vagyok erte, es sajnalom hogy ezt teszem vele ,de nincs mas valasztasom
2022. júl. 19. 23:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nőként csak annyit írok erre, hogy volt egy elég nagy szerelmem, aki egyszer csak nem vette fel nekem többé a telefont és gyakorlatilag akkor rúgott belém a viselkedésével, amikor a földön feküdtem.

Három hónap múlva a semmiből előbukkanva felajánlotta, hogy nah, most már mehetek hozzá...

Nem írnám le, mit gondolok róla. Nem lenne túl szalonképes.

Viszont azóta sem írtam vissza neki egy betűt sem. Tudod, hogy miért? Azért, mert már ennyire sem méltatom.

Jobban tennéd, ha te nem keltenéd ilyen ember benyomását,mert ezzel gyakorlatilag elvágsz minden szálat és felégetsz minden hidat.

2022. júl. 20. 19:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!