Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egyszer tudok vele talalkozni aztan eltunok egy honapra szo nelkul, mire szamitsak utana?
Semmire, nem fogja megérteni.
Mi az oka, hogy eltűnsz? Csak tudsz üzenni, telefonálni, olyan nincs, hogy ne tudnál.
Minek akkor hülyíteni?
Nem értem és egy normális ember se értené meg. Olyan nincs, hogy eltűnök és nem szólok semmit. Ezt ghostingnak hívják és amellett, hogy patkány dolog, utána vissza kúszni már igazán undorító. Vagy közöld vele, hogy x indok miatt nem leszel elérhető, de szeretnél még randit, vagy eleve el se menj a mostanira.
Egy normális ember se találkozna veled utána. Szóval, ha mégis találkozik, akkor ne örülj nagyon, hisz tuti, hogy nem normális.
Kivéve persze, ha csak nekünk nem beszélsz az okokról, neki igen.
Kérdező: gondolj bele a te szemszögedből: randira készülsz, találkoznak veled, aztán találka végén a másikat próbálod keresni, de se kép se hang, soha többet nem éred el: "szó nélkül tűnt el". Ebből mire következtetnél? "Nem tetszettem neki/hitegetett csak", "micsoda egy ember, annyi nem volt benne, hogy megmondja: ennyi volt, valamiért nem érzem úgy hogy kellene találkozni".
Az őszinte kommunikáció fontos. A másik félnek fura lesz hogy egy hónapig hirtelen eltűnsz. Utána nem tudom bármilyen platformon meg tudod -e keresni hogy elmagyarázd miről volt szó és azt se tudom, kíváncs ilenne -e rá...
Velem gyakran játszottak ilyet, találka után "hirtelen" rossz lett a net, nem ért rá többet stb...
Akivel ilyet tesznek (találkozás előtt napi kapcsolat volt, utána hirtelen eltűnés) az egyértelműnek veszi a jelzéseket, de megmarad a "megmondhatta volna, ez nem volt tisztességes" nyomasztó érzése.
Miert nem lehet neki megmondani?
Akár Dubaiba mész, akár börtönbe, akár egy spirituális elvonulásra (hogy 3 szélsőséget említsek), még mindig több esélyed van arra hogy utána még kíváncsi rád ha ezt elmondod, mintha csak szó nélkül eltűnsz, es se face se telefon, se semmilyen platform, ami a mai világban szokatlan, es kb csak az tűnik el ezekről hirtelen aki meghal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!