Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagy el?
A barátom még a kapcsolatunk elején közölte, hogy ő inkább lányokkal szeret barátkozni és megnyugtatott hogy ha egy csajjal chatel akkor csak barátként tekint rá. Láttam hogy van egy lány, akivel elég sokat beszél és ez a lány a szülinapján is elhívta kettesben hogy adjon neki ajándékot. Már ezt sem néztem jó szemmel, de elhitette velem hogy ő a legjobb lány barátja. Egy közös barátunk elmondta nekem hogy látta lógni a csajjal és a padon csókolóztak is, ekkor arra gondoltam, hogy valami komolyabb bizonyíték kell, hogy elhiggyem, de egy közeli lány barátom is jelezte hogy a csaj kísérgetni is szokta kávézóba ahol ő dolgozik. Ha nem mondták volna, nem jöttem volna rá, mert velem is rengeteget van és úgy érzem hogy szeret, sokat törődik velem. Rákérdeztem nála a csajjal kapcsolatban, persze tagadott mindent és bizonygatta hogy engem szeret. Tudom csúnya dolog, de este amíg fürdött elolvasgattam amiket írtak, a beszélgetésből hamar rájöttem, hogy szexeltek is egymással korábban, mert a lány írta neki, hogy nem gondolta hogy idáig jutnak, csak beszelgetni akart, és a barátom írta rá hogy "meztelenül beszélgetni😏". Beleolvasgattam a korábbi úzenetekbe, a lány azt akarta hogy miatta dobjon engem, és legyenek együtt, viszont a barátom ragaszkodott hozzá hogy velem szeretne maradni. Viszont akkor nem értem hogy miert smárolgat rendszeresen a csajjal és miért szexelnek is a hátam mögött ha velem akar maradni.... szakítani fogok vele, nem erdekel hogy megnéztem az üzeneteit, bizonyítékra volt szükségem..
Miért lehet az hogy megcsal, lefekszik egy másik nővel de mégis velem akar járni? Ha szeretne nem csalna meg
miért ez a fontos?? Te hagyd ott, te értékeld magad, te törődj magaddal hogy ne csináljanak belőled egy érzelmi roncsot!! Vannak undorító, önző, hazug emberek, akik alig foglalkoznak vele, hogy fájdalmat okoznak.
Ez meg egy ösztön, hogy a pasi minél több embernek akarja beakasztani, közben meg jó a biztonság, hogy valaki fixen ott van mellette, húzza halogatja amíg nem állsz a sarkadra!!
Legyen már önbecsülésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!