Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem szeretitek a fogyatékos embereket?
Fogyatékos vagyok és nincs barátnőm.
Csak azért mert egy kicsit Fogyatékos vagyok, mért nézitek le őket?
Nemtudom mi a fogyatekossagod, de sajnos a legtöbb ember egeszsegeset akar.
Inkabb ismerkedj sokat, aztan hatha lesz olyan akivel tudsz jol elbeszelgetni
Nem nem szeretem őket. Van tolószékes barátunk, akit nagyon szeretünk. De nem élnék együtt vele és nem alakítanék ki ilyen emberrel párkapcsolatot.
Én alapvetően örökmozgó vagyok, járok futni, fallabdázni, túrázni, kirándulni, szórakozni. Ezért választottam olyan párt magam mellé, aki szintén ilyen és tudja velem tartani a tempót.
Egy tolószékes vagy egy vak emberrel pedig elég nehézkes lenne a szakadék szélén sétálgatni a hegyekben pl vagy elmenni futni.
Plusz ugye a sima hétköznapokat is jelentősen megnehezítené a dolog. Ha ne adj' isten a férjemmel történne valami, akkor nyilván nem hagynám el emiatt mert szeretem és érte képes lennék átalakítani az életem, de egy vadidegenért nem. És épp ezért nem is ismerkednék kapcsolat céljából egy ilyen emberrel.
kamu.
amugy nem nezem le oket, de nekem nem kene fogyatekos parnak, mert en sem vagyok fogyatekos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!