Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Miből veszitek észre, hogy egy férfi olyan típus, hogy költeni fog rátok vagy smucig?
Átfogalmaznám a kérdést. Itt nem az kell, hogy költsenek ránk, hanem hogy mondjuk egy kávét ne sajnáljon tőlünk.
A legtöbb dolog kiderül első randin is.
Nem kell "költeni ránk", alapvető udvariassági/illemszabály, hogy pl.egy vacsorán ő fizet vagy már udvarolni akar vesz valami ajándékot.
Egy nő ugyanúgy "költ" ezekre, pl.ha meghív valakit egy kávéra, vagy kollegáknák, barátoknak ugyanúgy vesz ajándékot születésnapra, évfordulóra stb.
Ez már csak himsoviniszta propaganda, hogy ha veszek egy sütit a randin a nőnek akkor már költekezel, meg le vagy húzva meg arányásás meg egyebek.
Az elején a programok álltal kiderül.
N 30
Szex után elvárja e a folyamatos ingyenszexet.
A szexig javarészt gentlemanek a smucigok is sokszor. Akik még akkor sem azok egyből kuka.
6. hát na ezaz..
Érdekel, hogy lehet ezt előre kiszűrni..
Nem kifejezetten szűröm ezt, ha megyünk valahova és időt töltünk együtt, költeni is fogunk idővel (meg beszélgetünk is erről idővel), szóval úgyis kiderül.
Egyébként én egyik végletet sem szeretem, nálam kizáró ok, ha valakinek annyi agya nincs, hogy ne folyassa ki a kezéből a pénzt csak azért, mert épp vonzódik valakihez. Eleve nem vagyok a közös kassza híve és annak ellenére, hogy szeretem a meglepetéseket meg az apró ajándékokat, a random emberre való fékevesztett költekezést az ostobasággal és a pénzügyi tudatosság hiányával társítom. Nyilván az is baromi ellenszenves, mikor valaki egy kávé árán lovagol, de azért ez a húzzunk fel a porból egy csupaszvalagú senkit és juttassuk el oda, ahova magától sosem tudott volna, ez nagyon pincsi viselkedés. Nem szeretek így látni egy férfit. Ettől még adhatunk egymásnak nagy értékű ajándékokat, költhetünk nagy összeget közös célokra, de abban ott vagyok én is és nem csak egy majom, aki szép nőért az anyját is eladja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!