Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Ti milyen nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti milyen nővel lennétek szívesebben együtt?

Figyelt kérdés

2022. júl. 15. 14:02
A kérdező szavazást indított:
intenzíven szeret, de nagyon féltékeny és sértődékeny
nem mutatja ki annyira az érzéseit, de nem is féltékeny típus
28 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Utálom a "jégcsaphercegnőket".
2022. júl. 15. 14:11
 2/4 anonim ***** válasza:
43%
Egyikkel sem. Inkább egyedül, mint egy olyan nővel, akivel folyton a hiszti és vita van, avagy nem érzem, hogy szeret mikor boldog, eltitkolja a problémákat.
2022. júl. 15. 14:29
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
egyikse
2022. júl. 15. 14:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Aki nemtudja kimutatni az érzéseit, az szörnyű rossz.

Sajnos vannak ilyen nők is, férfiak is.

Én a 2 meghatározás keverékét mondanám.

Intenzíven szeressen, mutassa is ki, ragaszkodjon, de ne legyen túlzottan féltékeny.

Főleg akkor nem, ha nincs is semmi alapja.

Én mondjuk szeretem azt is, ha egy nő tapad mint a ragasztó, bújik, és szinte már-már levakarhatatlan.

Tudom, hogy sok-sok férfi társam ezt nem annyira szereti, de én imádom. Csípem nagyon.

2022. júl. 16. 15:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!