Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a francba léteznek még ilyen naiv nők ráadásul felnőtt?
Még egy kislánytól megérteném ezt a filmes álmodozást
"Hogyha szeretek egy Férfit, észreveszem lelke mélyén a Királyfit. Miért? Mert azt szeretem benne! A békát nem lehet szeretni! Nő még nem szeretett férfit azért, mert pitiáner, önző, aljas, ügyeskedő, erőszakos, mert hazug vagy becstelen! A Szeretet még az "ősi világból" való - és ezért szeretni csakis az értéket lehet!A szépet, az igazat, a valóban erőset. S ha Én, mint Nő, meglátom a békában a Királyfit - mert meglátom, ha Szeretem, nincs mese! - még nehezebb helyzetbe kerülök. Mert észreveszi rajtam, hogy látom az ő elárult valóját. Kritikát olvas ki a szememből. Leleplezést. Olyan tükre leszek, amelybe nem szívesen néz. Ellentétben a mesével, minden békát halálosan feldühít, ha a királyfit megpillantják benne." Azeert jöhetne maar 1 ilyen dühös békaaa kiráályfiii😘😅🙃🤴🙏
(Müller Péter: Férfiélet, női sors)❤
Írták neki,hogy ébredjen fel de azt mondta ő ebből nem ad lejebb
Mondták neki a szerelem nem tart örökké
Válasz:Deee..ha igazii😘🥰
Sajnos az élet nem úgy működik mint egy film,ezt nekem is bekellett látni
Azt is mondta neki koronás béka kell nem sima.
Nem érted a lényeget.
Minden külsőség mögött meglapul az emberi esendőség. Az, hogy nem vagyunk istenek, hogy büdöset csinálunk a mosdóban, hogy vannak hibáink. A keménynek tűnő férfiaknak is van emberi oldala, meg olyan is, aki kávét főz neked reggel, de néha kiborítja a szőnyegre. Ettől még lehet hozzád való, hogy vannak gyengeségei, amiket amúgy szégyell.
Szerintem ez erről szól.
6/
Jobb néha csak nagyobb a pofára esés felébredni de ez bármire értendő ami az álomvilágban van sajnos tapasztalat.
8/
Nem értem egyesek miért asszociálnak arra,hogy nekem nemet mondott vagy incel vagyok :) fingom sincs valójában ki ez a nő csak ezt olvastam tőle egyébként tegnap randiztam de nem ilyen álomvilágos nővel,jövő héten meg megyünk a hegyekbe :) Már csak ha véletlenül valaki arra akar utalni,hogy azért bánt engem mert a kutyának se kellek meg egyéb tipikus dumásoknak :)
11/
Ebben lehet igazad van de ennek a nőnek ez csak egy tetsző idézet volt mert ha így lenne hogy nem hatalmasak az álombeli igényei már talált volna magának valakit mert ráadásul nem is csúnya nő hanem a bombáb kategóriába tartozik.
Amúgy az a poén hogy ha ez a nő pont olyan cinikusan beszélt volna a szerelemről és a kapcsolatokról mint te, akkor valszeg most azért írtál volna ki kérdést..
"fu a mai nőkben már nincsenek mély érzések, nem lehet rájuk jövőt építeni mert csak addig kellesz nekik amíg rád nem unnak, sőt, képtelenek a szerelemre"
Nem azért de néhány férfi annyira árgus szemmel tudja figyelni hogy mit mond, és mit nem mond egy nő, hogy aztán a lehető legnegatívabb kontextusban lássátok, hogy az kiabrandito.
Egyáltalán milyen választ vársz??
Ez nem is egy olyan kérdés amit meg lehet válaszolni, max közösen ócsárolhatnánk szerencsétlent hogy "ooojajjjigen nagyon naiv és hülye hogy komolyan vesz ilyen idézeteket, annyira igazad van kérdező!!!!"
Pletyipartizni a barátaiddal kell....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!