Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok a bepróbálkozó férfiak mekkora része akar csak szexet és mekkora része szeretne kapcsolatot?
Valahogy azt veszem észre, hogy a férfiak többsége csak szexet akar tőlem, komoly kapcsolatra ezer éve nem próbálkozik senki. Nem vagyok buta, sem irritáló pedig, de meg sem akarnak ismerni, hanem már az elején eldöntik, hogy nekik csak szex kell tőlem.
Ez minden nővel így van, vagy velem van gond?
28/n
Csak nezen van ilyen hogy nagy arccal azt hiszik lukra vehetnek
Ha megismernek szemelyesen viszont, a szexakarók javarésze megbanja azt is hogy csak kimerte mondani hogy szex. Es nem indított nor.alisan es semmi esélye.
Hirtelen ha röhögve dobom őket en leszek az elerhetetlem istenno akibe biztos hogy beleszereznek meg hirtelen 180 fok es kapcsolatot akarnak, mint kutyák ugy nyarvognak csak azert hogy találkozzam vele ujra.
Egyből tisztelnek HA megtudják azt valojában kivel beszélnek.
De imádom szívatni a barmokat:)
De persze vannak olyanok is akik birkakent t9vabbra is csak szexet akarnak de azok altalában a nőkhöz se értenek. Azaz még szexre se tudnak befűzni senkit annyira pancserek.
42 vagyok, és nem értem a kérdést.
Odamegy a pasi, és megmindja egyenesen, hogy Kati, te csak szexre kellesz? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
Minden pasim akart velem szexelni, első perctől. Volt, akivel úgy kezdtük, hogy komoly kapcsolatra vágytunk, de pár hét után tudtuk, nem egymással. Addig volt szex is. És? Most hordjak egy évig fekete bugyit, vagy sírjak, kihasznált?
A ferjemmel meg pont úgy jöttünk össze, hogy csak szex, meg esetleg egy kis szórakozás. Aztán 9 éve, hogy a nyakamon ragadt.
Szerintem egy darabig az is normális, ha egyből az ágyban köttök ki. Az eleje ilyen.
Ha meg egyből nyíltan ezzel kezdik, akkor veled lehet gond.
Tudod mi a baj! A nőtásaid. Nálam is sorban állnak SZEXÉRT! Persze van olyan is aki alig várja hogy randira hívjam. De nyűgözzem ám le! Én meg jól elvagyok a kapcsolatomban. Ha valami gixer lenne, ott vannak akiket bármikor megdughatnék.
Gondolom akiknek nincsen kapcsolatuk azoknak is akad kivel dugni. Mindig lesz nálad könnyebb falat! Főleg ha nem ütöd meg a szintet se...
Sokan azon a szinten vannak, hogy csak ürítésre keresnek nőt.
Bepróbalkoznak mindenkinel. Es le is degradálnak ezzel mindenkit.
6
Milyen szintet nem ütök meg? Te normális vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!