Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem akar a barátom maradni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar a barátom maradni mert bepróbálkoztam nála mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 évesek vagyunk, középiskolások. Többet kezdtem érezni a lánybarátom iránt de mikor elmondtam neki akkor megijedt és azóta kerül. De egy iskolába járunk így nagyon nehéz lesz mert mindennap látom. Próbálom visszaszerezni mint barátot elnézést kértem az érzéseimért de ő hajthatatlan. Ma újra megpróbáltam vele beszélni de most azt mondta hogy értsem már meg hogy nem akar velem beszélni és húzzak el. Elvonultam és elsírtam magam annyira rosszul esett. Azt akarja tőlem hogy ne vegyek róla tudomást de így nehéz lesz ha minden nap látom.
2018. márc. 6. 16:35
 1/10 anonim ***** válasza:
42%

Épp ezért nem működnek a fiú-lány barátságok, pláne fiatalon. Szerintem ő sem tekintett rád túl jó barátként, ha ezen ennyire kiakad.

Megérthetné, hogy elkezdtél többet érezni iránta és kezelhetné szebben is.

2018. márc. 6. 16:37
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Ahol érzelmek vannak, az nem barátság és ezt ő is nagyon jól tudja, hiába kapaszkodsz valami olyanba, ami megszűnt azzal, hogy beleszerettél. Kénytelen leszel tiszteletben tartani a döntését és túllépni rajta.
2018. márc. 6. 16:40
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Kockáztattál, nem jött be. Ez van.
2018. márc. 6. 16:44
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Hagyd békén és ha tényleg jó barátod akkor majd idővel újra keresni fog ha meg nem akkor nem kár érte.
2018. márc. 6. 16:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Elmondtad az erzeseid neki. Oszinte voltal onmagadhoz ami az elso es legfontosabb az eletben es oszinte voltal hozza is. Bevallaltad! Kemeny vagy teso! Lepj tul, erosnek kell lenned. Respect!
2018. márc. 6. 16:54
 6/10 anonim ***** válasza:
32%

Hát, elég nagy bunkó görény a csaj..

De nem nagyon tehetsz mást, mint keresztülnézel rajta, ahogy kérte..

2018. márc. 6. 16:56
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
Tudom, hogy most nagyon nehéz , és elhiszem, hogy hiányzik neked, de igazából helyesen cselekedett a lány. Sokkal jobban megnyomorítana, ha "barátok" maradnátok. Kérdezd meg akármelyik férfit mennyire fáj, amikor egy lány azt mondja legyünk inkább csak barátok. Ha ilyenkor nem szakítják meg a kapcsolatot sokkal lassabban gyógyuló sebet ejtenek a másikon, mint ha lezárják. Segíteni fog, ha tényleg nem foglalkozol vele, hidd el. Aki átélt már ilyet az tudja, hogy idővel majd enyhül a fájdalom.
2018. márc. 6. 17:02
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Szemeteslàdának használt. De mint pasi undi vagy neki. És hogy megtudta hogy te viszont be akarod tenni neki a kis virslidet...
2018. márc. 7. 08:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Legalább nem ragadtál benne a barátzónában...
2018. márc. 7. 08:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2018. márc. 7. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!