Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csaj egy életképtelen, ronda, IT-s gyerekkel jár, aki jól keres - vajon a pénz miatt vannak együtt? Ha én jobban keresek, érdemes (akár direktben) bepróbálkoznom?
Bájos, vörös, szeplős kiscsaj - ritka típus, és mindig is ilyen barátnőt szerettem volna :)
Jelenleg egy 55 kilós, vézna, nyitott szájú, sosem mosolygó (röviden ronda), unalmas gyerekkel jár, aki IT-s, és jól keres... Vajon a pénz miatt vannak együtt?
Ha én jobban keresek, érdemes bepróbálkoznom? - Akár finoman, pl. véletlen találkozó, leszólítás... Vagy direktben rákérdezni, hogy miért jár azzal a lúzerrel? (Az anyagias csajok megsértődnek az ilyen kérdésektől, vagy ez szimpla üzlet, és a jobb ajánlattal élnek?)
29/F
Honnan tudod, hogy unalmas? Lehet, hogy a csaj is unalmas és neki ez így jó.
Egy "IT-s gyereknek" csomó tulajdonsága lehet, ami megtetszhet valakinek.
Nyilván irigy vagy, ez nem kérdés és lehet, hogy neked nincs pénzed, de ha meg nincs pénzed és ezt a lányt kifejezetten anyagiasnak gondolod (ami szintén nyilvánvaló a leírásodból), akkor miért akarod pazarolni az idejét (meg a tiédet is?)? Nyilván nem vagy hozzávaló, ezt a logikát követve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!