Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csaj egy életképtelen, ronda, IT-s gyerekkel jár, aki jól keres - vajon a pénz miatt vannak együtt? Ha én jobban keresek, érdemes (akár direktben) bepróbálkoznom?
Bájos, vörös, szeplős kiscsaj - ritka típus, és mindig is ilyen barátnőt szerettem volna :)
Jelenleg egy 55 kilós, vézna, nyitott szájú, sosem mosolygó (röviden ronda), unalmas gyerekkel jár, aki IT-s, és jól keres... Vajon a pénz miatt vannak együtt?
Ha én jobban keresek, érdemes bepróbálkoznom? - Akár finoman, pl. véletlen találkozó, leszólítás... Vagy direktben rákérdezni, hogy miért jár azzal a lúzerrel? (Az anyagias csajok megsértődnek az ilyen kérdésektől, vagy ez szimpla üzlet, és a jobb ajánlattal élnek?)
29/F
Kérdező te nem szent vagy, hanem egy szánalmas idióta (a kérdésed meg az egész hozzáállásod alapján).
Inkább ne csajozz egyáltalán, mindenkinek jobb lesz úgy...
Sztem megesznek téged az irigységtől az itteniek.
Persze hogy próbálkozz be. Nyilvánvaló.
Ram is mindig a kigyurt kopasz szepfiuk hajtanak. Ilyenekkel jartsm eveket,meg laktunk egyutt elettarskent evekig. De en meg a vekony izmos cicanacis fiukakat reszesitem elonyben,mert az ritkasag. 😂
(Nalam egy pasim se keresett tobbet. Sose neztem a penzt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!