Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az esküvőjén jöttem rá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvőjén jöttem rá, hogy több nekem barátnál?

Figyelt kérdés
28/N vagyok, van egy fiú barátom, akivel 7 éve vagyok jóban, számíthatunk egymásra mindig barátokként. Sosem volt köztünk több. Mikor megismerkedtünk, én többet akartam, de nem lépett, én pár hónap múlva összejöttem mással, és mikor ő ezt még nem tudta, akkor derült ki, hogy ő is kapcsolatot akarna velem, legalábbis szinte egyértelműen utalt rá, de mondtam hogy késő. Onnantól kezdve barát zóna, neki is lett párja, de legjobb barátok vagyunk, sok programunk van négyesben. A 7 év alatt nagyon ritkán merült fel bennem a gondolat egy-egy buli alkalmával, hogy "hú, még mindig milyen vonzó", "mennyire hasonlítunk, annyira összepasszolnánk"...de mióta párunk van, soha nem beszéltünk többről mint ami belefér a barátságunkba, nem volt egymás felé olyan megnyilvánulásunk semmi. Mégis tudom, ha szinglik lennénk, tuti megpróbálnánk egymással. Fontos nekem. Őszintén örültem, mikor eljegyezte a barátnőjét, ráadásul direkt úgy intézte, hogy én is legyek ott a lánykérésen. Aztán jött a pofon, az esküvőjük! Mikor zajlott a szertartás, én végig arra gondoltam, milyen lett volna vele az életem... milyen fantasztikus férfi, és mennyire hasonlítunk, olyan érzésem volt mintha nekünk együtt kellene lennünk, sokkal jobban passzol hozzám a személyisége mint a barátnőjéhez. Próbáltam elhessegetni ezeket a gondolatokat, de aztán a lagzin is végig ez járt a fejemben, és mikor velem táncolt (elég sokat), éreztem a szikrát, úgy táncoltunk mint még soha. A közös táncok után láttam, hogy gyakran engem néz a távolból is. Nagyon furcsa volt ez az egész helyzet. Az esküvő óta nem is beszéltünk. Azt hittem, csillapodni fog ez az "annyira jók lehettünk volna együtt" érzés, de nem... Miért érzem ezt? Ugye nem csesztem el? Egyébként boldog életem van, az ő feleségét sem zavarja hogy jóban vagyunk, aranyos rendes nő, nagyon sok közös programot csinálunk. Nem akarok így érezni, de félek hogy ez most annyira megbolygatta az érzéseimet, nem fogok tudni a barátja lenni.
2022. júl. 10. 20:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%

Ez csak birtoklasi vágy.

Foleg pasikban van ez meg inkabb. Nem kell a nő, de ha vki más le akarja vadászni, akkor meg kell.

2022. júl. 10. 20:21
 2/11 anonim ***** válasza:
98%
Felejtsd el, ez a vonat már rég elment. Szerintem inkább a saját kapcsolatodban keresd a hibát, ha ilyen gondolataid vannak.
2022. júl. 10. 20:24
 3/11 anonim ***** válasza:
98%

Eddig nem kellett , most hogy elvitték kell.

Tipik.

2022. júl. 10. 20:33
 4/11 anonim ***** válasza:
97%
sztem pár nap-hét és helyére kerülnek benned is a dolgok és ismét lehettek barátok. ne tégy tönkre semmit, pláne ne a barátságotokat.
2022. júl. 10. 20:33
 5/11 anonim ***** válasza:
60%

Ennyit a férfi no barátságokról…

25N

2022. júl. 10. 20:46
 6/11 anonim ***** válasza:
30%

Jaj. Ahogy olvastam, azt hittem, a jövőbeli énem írta. A barátság és szerelem közti pingpongozásunk pont ilyen. Ugyanígy elsőre megtetszett, de akkor más lánynak udvarolt, utána lett kapcsolatom, aztán szinglik lettünk mindketten és randiztunk, de végül már csak barátként tudtam rá nézni.

4 éve vagyunk barátok, jelenleg már azóta a második barátnője van. Az elsőt kedveltem, nem voltam féltékeny, de érződött egy idő után, hogy mások a céljaik időben. A jelenlegi barátnője nagyon nem szimpi (kis semmilyen). És bár épp én se vagyok szingli, de időről időre én is elgondolkozom...

Valami mégis átfordította anno a fejemben a kapcsolatunkat barátsággá. Próbáld szerintem felidézni, mit éreztél, ami miatt végül barátság maradt. Van ott egy ok, egy megérzés. Lehet, jó ő kívül-belül, mégsem egymásra van szükségetek. Én akkor azt éreztem, hogy bár eleinte olyan barátot képzeltem el, mint ő, rájöttem, hogy nekem más személyiségre van szükségem a saját személyiségfejlődésemhez. Más lenne nagyon a kapcsolatban a dinamikánk. Szeretne nagyon és hűségesen, de nem lenne igazi mély érzelmi kapocs, amilyen mélységben és intenzitásban én meg akarom és tudom élni. Ő nem olyan.

2022. júl. 10. 21:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ott b.tad el hogy 1)bénáztál már a legelején is 2)elküldted majd 3)nekiálltál vele barátkozni. Mindezt 7 évig végigbambultad! Csak gratulálni tudok!
2022. júl. 10. 21:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom. Az zavar, hogy végleg lecsúsztak róla. nem kell, de másé se legyen.
2022. júl. 10. 22:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy adom én is az egyest, ez ilyen féltékenység-irigysèg kombó , ami abból fakad , hogy már hivatalosan is más a srácnàl az első
2022. júl. 10. 22:05
 10/11 anonim ***** válasza:
62%

A csaj helyében nem örülnék neked, még az esküvőn is ott vagy?!

Nekem NEM fér bele, hogy a páromnak akár egy lány haverja is legyen. Nekem nincs férfi haverom, és nem is lesz, mert ilyen ritkán van.

2022. júl. 11. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!