Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány/nő, aki smink nélkül volt az esküvőjén?
En.
Eszmeletlen szerencses bortipussal rendelkezem, tenyleg hibatlan az arcborom is. A szam szine is elenk.
Egy rokonom sminkes. Rengeteg sminket kiprobaltunk, na en tenyleg egy alap sminkkel is ugy nezek ki mint Ropibohoc. De abszolut nem all jol.
Szoval rajtam egy gramm se volt.
Orulok, hogy a fotokon en legalabb felismerheto vagyok. 🙂
#3 ez alapvetően így van, ha jó a sminkes, de ismerek pár olyan nőt, mint a 2-es válaszoló. Igazi természetes szépségek, a smink konkrétan elrondítja őket. A szempillaspirálon kívül kb az összes. Igen, az alapozó, korrektor, minden. Valakinek nem kell, valakinek meg előnyös.
Azt a részt mondjuk kikérem magamnak, én csináltam pl a sminkemet, kb ugyanolyan volt, mint bármikor máskor, felismerhető vagyok a képeimen :)
De szvsz egy esküvőn a menyasszon nézzen ki úgy, ahogy akar, és ahogy komfortosan érzi magát. Ha ez smink nélkül, akkor legyen úgy, ha azzal, akkor úgy.
Én is smink nélkül voltam, francnak sem hiányzott az este végére lefolyt valami. Ráadásul nyáron volt, én meg napallergiás vagyok, ha nem kenem magam naptejjel, elpusztulok a napon.
Fizettünk jó fotóst, az a dolga, hogy megcsinálja azt Photoshoppal, amit én csináltam volna korrektorral. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!