Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van itt olyan lány/nő, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány/nő, aki smink nélkül volt az esküvőjén?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 23. 23:24
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Vendégként többször is voltam smink nélkül esküvőn. Én elég ügyetlen vagyok ilyen téren, maximum az alapozót tudom feltenni úgy hogy ne nézzek ki nevetségesen. Vendégként ez nem is volt gond, nem én voltam a főszereplő, senkit se érdekelt hogy van-e rajtam vagy nincs. De a saját esküvőmre természetesen kerestem sminkest. Mégiscsak azokat a fotókat fogjuk bámulni jó esetben ötven-hatvan éven keresztül, szóval ki kell nézni rajtuk vaalhogy.
2022. ápr. 23. 23:33
 2/7 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
54%

En.

Eszmeletlen szerencses bortipussal rendelkezem, tenyleg hibatlan az arcborom is. A szam szine is elenk.

Egy rokonom sminkes. Rengeteg sminket kiprobaltunk, na en tenyleg egy alap sminkkel is ugy nezek ki mint Ropibohoc. De abszolut nem all jol.

Szoval rajtam egy gramm se volt.

Orulok, hogy a fotokon en legalabb felismerheto vagyok. 🙂

2022. ápr. 23. 23:38
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
A smink célja alapesetben nem hibák eltakarása, vagy az arc megváltoztatása, hanem az aprobb részletek szépségek pl szem, szemöldök, száj, szép állvonal kihangsúlyozása lenne, pláne fotók vagy nagyobb fényviszonyok, akár reflektorfény, vagy sötétség esetén, amikben ezek az apró részletek elvesznének.
2022. ápr. 23. 23:38
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

#3 ez alapvetően így van, ha jó a sminkes, de ismerek pár olyan nőt, mint a 2-es válaszoló. Igazi természetes szépségek, a smink konkrétan elrondítja őket. A szempillaspirálon kívül kb az összes. Igen, az alapozó, korrektor, minden. Valakinek nem kell, valakinek meg előnyös.

Azt a részt mondjuk kikérem magamnak, én csináltam pl a sminkemet, kb ugyanolyan volt, mint bármikor máskor, felismerhető vagyok a képeimen :)

De szvsz egy esküvőn a menyasszon nézzen ki úgy, ahogy akar, és ahogy komfortosan érzi magát. Ha ez smink nélkül, akkor legyen úgy, ha azzal, akkor úgy.

2022. ápr. 23. 23:48
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
En menyasszonykent nem viseltem egy gramm sminket sem. Viszont muszempillam volt (tudod, az epitett hetekig tarto szalas verzio, nem az egyszeri felragasztos)
2022. ápr. 24. 01:22
 6/7 anonim ***** válasza:
65%

Én is smink nélkül voltam, francnak sem hiányzott az este végére lefolyt valami. Ráadásul nyáron volt, én meg napallergiás vagyok, ha nem kenem magam naptejjel, elpusztulok a napon.

Fizettünk jó fotóst, az a dolga, hogy megcsinálja azt Photoshoppal, amit én csináltam volna korrektorral. ;)

2022. ápr. 24. 01:46
 7/7 anonim ***** válasza:
68%
Muszempilla volt rajtam ( nekem is a hetekig tartó) és egy nagyon leheletnyi korrektor a szemem alá.
2022. ápr. 25. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!