Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszony smink 25 ezerért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszony smink 25 ezerért drága?

Figyelt kérdés
Nem tudom, én kicsit lehúzásnak érzem...
2019. ápr. 10. 12:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
44%

Pozitívan nézve: ez az egy esküvőd lesz az életedben.

Negatívan nézve: ez túlzás...

Reálisan nézve: 99%-ban elmondható a nőkre, hogy amikor kirittyentik magukat, akkor ROSSZABBUL néznek ki, mint a sima napokon. Csináltatják maguknak ezeket az extra frizurákat, ami baromira nem áll jól nekik. Valami extra sminket is felraknak, amitől förtelmesen néznek ki.

Szóval szerintem az egész b_romság. Legyen szép a hajad, mint mindig. Legyen elegáns a sminked, mint mindig és kész.

2019. ápr. 10. 12:32
 2/19 anonim ***** válasza:
96%
Hát... Szerintem is sok. Való igaz, hogy ma már "semmi sem drága" ha kiejti a száján valaki, hogy esküvő. De tesómnak pl 15 èrt csinálják a sminket. Nem kozmetikus, hanem igazi sminkes. Ebben benne van a próbasmink és a kiszállás.
2019. ápr. 10. 12:35
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem drága. 10-15 ezerért is csinálnak alkalmi sminket.
2019. ápr. 10. 12:38
 4/19 anonim ***** válasza:
40%

Első...annyira egyetértek. Olyan környékről származom, ahol még mindig divatosak ezek a habos-babos báli, prosztó sminkek, stílusok.

Ráadásul a legtöbb magát sminkhez értőnek nevező kozmetikus, stb. úgy sminkeli ki a nőket, mintha travik vagy drag queen-ek lennének.

2019. ápr. 10. 12:38
 5/19 A kérdező kommentje:

Ebben is benne van a próbasmink, az én sminkem és a vőlegényé szükség szerint.

Az első kommenttel nem tudok mit kezdeni, nyilván nem fogom magam boszorkánnyá sminkelni, de azért mások kedvéért pattanásos sem leszek a képeken.. :)

2019. ápr. 10. 12:39
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem túlzás lenne, mivel én meg a másik véglet vagyok, engem anyukám sminkelt. Nem szeretem rábízni másra, mivel sose úgy nézek ki, mint ahogy én elképzelem, anyuban meg már bízok, a szalagavatómra is ő sminkelt.

Nekem megáll a tudományom a szempillaspirálnál, a hétköznapokra ennyi is elég.

Ha magát az árat nézem, akkor konkrétan határeset.

Gondolom, benne van a próbasmink is. Fővárosban ismertebb sminkesnél, vagy egy jó szalonban, vagy vidéken a sarki kozmetikusnál? Ez sem mindegy.

De igen, sok esetben a "menyasszonyi" vagy "esküvőre lesz" hallatán képesek megtoldani az árat.

Most olvastam a kommented: így már nem olyan drága.

2019. ápr. 10. 12:40
 7/19 A kérdező kommentje:
Elég jó sminkes, Pesti agglomerációban.
2019. ápr. 10. 12:42
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Attol fugg hol es ki, es milyen minosegu termekekkel dolgozik. Videki nagyvarosban a helyi kozmetika kozmetikusanak ez eleg draga lenne, de pl. Pesten tenyleg sminkmestertol, aki olyan termekkel dolgozik, amikbol osszerakni egy normalis kezdoszettet tobb szaz ezer forintnal kezdodik, annal ez teljesen normalis ar.
2019. ápr. 10. 12:42
 9/19 A kérdező kommentje:
Ismerős ajánlotta, én nem ismerem, de szép munkái vannak, láttam a neten. Csak mikor megnéztem az árait, hát oké... És akkor fizetek 25 ezret, amiben nincs benne a kiszállási díj. Nekem ez borzasztó.
2019. ápr. 10. 12:44
 10/19 anonim ***** válasza:
88%
Mi ugyan kulfoldon elunk, de nem nyugaton, hanem egy kb. Magyarorszag arkategoriaju orszagban, de a menyasszonyi sminkek jo sminkestol 60-80 ezer forinttol kezdodnek. Ha tehetnem, es lenne olcso repjegy, inkabb onnan hivnek valakit :D.
2019. ápr. 10. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!