Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszony smink 25 ezerért drága?
Pozitívan nézve: ez az egy esküvőd lesz az életedben.
Negatívan nézve: ez túlzás...
Reálisan nézve: 99%-ban elmondható a nőkre, hogy amikor kirittyentik magukat, akkor ROSSZABBUL néznek ki, mint a sima napokon. Csináltatják maguknak ezeket az extra frizurákat, ami baromira nem áll jól nekik. Valami extra sminket is felraknak, amitől förtelmesen néznek ki.
Szóval szerintem az egész b_romság. Legyen szép a hajad, mint mindig. Legyen elegáns a sminked, mint mindig és kész.
Első...annyira egyetértek. Olyan környékről származom, ahol még mindig divatosak ezek a habos-babos báli, prosztó sminkek, stílusok.
Ráadásul a legtöbb magát sminkhez értőnek nevező kozmetikus, stb. úgy sminkeli ki a nőket, mintha travik vagy drag queen-ek lennének.
Ebben is benne van a próbasmink, az én sminkem és a vőlegényé szükség szerint.
Az első kommenttel nem tudok mit kezdeni, nyilván nem fogom magam boszorkánnyá sminkelni, de azért mások kedvéért pattanásos sem leszek a képeken.. :)
Nekem túlzás lenne, mivel én meg a másik véglet vagyok, engem anyukám sminkelt. Nem szeretem rábízni másra, mivel sose úgy nézek ki, mint ahogy én elképzelem, anyuban meg már bízok, a szalagavatómra is ő sminkelt.
Nekem megáll a tudományom a szempillaspirálnál, a hétköznapokra ennyi is elég.
Ha magát az árat nézem, akkor konkrétan határeset.
Gondolom, benne van a próbasmink is. Fővárosban ismertebb sminkesnél, vagy egy jó szalonban, vagy vidéken a sarki kozmetikusnál? Ez sem mindegy.
De igen, sok esetben a "menyasszonyi" vagy "esküvőre lesz" hallatán képesek megtoldani az árat.
Most olvastam a kommented: így már nem olyan drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!