Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszony smink 25 ezerért drága?
Figyelt kérdés
Nem tudom, én kicsit lehúzásnak érzem...2019. ápr. 10. 12:30
11/19 anonim válasza:
Nekem soknak tűnik...
Nem adnék ki ennyi pénzt egy alkalmi sminkre, pedig szeretem sminkelni magam.
Inkább egy jó kozmetikushoz mennék, akivel megbeszélem mit szeretnék.
De neked kell döntened, a te esküvőd!
12/19 A kérdező kommentje:
Azóta kértem árajánlatot máshonnan, 5 ezer forintért csinálja meg, plusz kiszállási díj, őt is ajánlották. Mindjárt másabb.. Ennyi pénzt én is sajnálok kiadni, főleg, hogy a hetkoznapokban a szemöldökömet szoktam megcsinálni és kb ennyi a sminkem.
2019. ápr. 10. 12:54
13/19 anonim válasza:
Gila Olga sminkmester 3500!!! Ftot kért 2éve. Azt hittem rosszul hallok. Keress rá nem egy neve nincs sminkmester... Ebből kiindulva rengeteg! Sztem nézz szét még...
14/19 anonim válasza:
Attól függ, kinek. Én tized ennyit se adnék érte, de ha valakinek fontos, akkor egyszer az életben biztos rá lehet szánni az összeget.
15/19 anonim válasza:
Barinőmetúgy levakolta egy “ profi” sminkes, hogy úgy nézki a fotókon mint egy vérszegény múmia. A haja az viszont jó lett. ( nálam pont fordítva volt , egy egyszerű, tök ízléses sminkem volt, párezerft- ért, meg egy 2 órán át készült tök béna frizura kb. 10 ezerért.....)
16/19 anonim válasza:
Hát tuti nem adnék ki ennyit érte. Ugyanezt az én profi sminkesem (nem ismerősi alapon) 8000.- ért csinálja. Plusz külön próbanap.
17/19 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg drága. Arra én figyelek, hogy ne legyek múmiára kisminkelve, a szolíd sminket szeretem.
2019. ápr. 10. 13:32
18/19 anonim válasza:
Szia, ez rengeteg pénz! És ha esetleg nem leszel elégedett? Akkor felesleges volt. Írtad, hogy hétköznap nem sminkeled magad. Gondolom esküvőre sem szeretnél túlzásba esni, szolid sminket szeretnél (különben nem fognak megismerni a vendégek). Ennyi pénzért szerintem "meg dolgozik" a sminkes, pár alap ecsetvonásért milyen pofátlan dolog elkérni 25 ezret?
19/19 anonim válasza:
Próbasminkkel, kiszállással együtt nem sok. Az esküvői smink sokkal markánsabb mert fixálni kell hogy azért este a lagziba ne úgy néz ki mint ha nem is lenne rajtad semmi met a fele felszivodott.
Vannak ennél sokkal drágább sminkelek az is fontos mivel dolgozik.
A MACban egy sminkelés 15 ezer forint, igy nem is olyan drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!