Mit tegyek, hogy ne folyjon le rólam a smink a melegben? Primer kilőve (nekem drága).
Van valami "házi praktika" vagy valami ami segít abban, hogy ne, vagy csak minimálisan folyjon le a smink (alapozó + púder) az arcomról? Sajnos smink nélkül ritkán hagyom el a lakást, mert nagyon csúnya az arcbőröm. Randira megyek, szeretnék szép lenni, és szeretnék egy egyszerű kis sminket feltenni, de nem bírnám, ha fél óra múlva a szemfesték a melleimen folyna tovább.
NEM KÉREK OLYAN KOMMENTET, HOGY NE SMINKELJEM MAGAM - NEKEM (SAJNOS) MUSZÁJ!
Van valami házi praktika? Bármi jöhet, még a legőrültebb dolgok is, nyitott vagyok.
26/L
folyjon - bocsánat.
Hajlakkot próbáltam attól "töredezik" a smink
Van smink fixáló spray. Próbáltad már?
Elvileg tök jó.:D
Ha a smink fixáló is drága (és szerintem az a kérdezőnek ha a primer is az) akkor elvileg segít ha hideg vízzel lepermetezed az arcod. Vagy valahol azt láttam, hogy egy tál jeges/hideg vízbe kell beledugni az arcod 😅 egy próbát mindenképp megér szerintem. Én úgy két éve egy nyáron át alkalmaztam az előbbit, úgy emlékszem bevált
(Hajlakk amúgy rossz a bőrnek, max nagyon nagyon ritkán vészhelyzetben alkalmaznám)
Köszönöm az eddigi válaszokat, megkaptam a megfelelőt.
Egy IGAZI nő nem megy smink nélkül randizni, sőt, sehova. A női higiénia része. A férfiaknak könnyű. Leszarom a véleményeteket, sőt, jókat nevettem rajtuk a pasival, akivel randizni fogok - mert ő is tudja, hogy én SMINKKEL ÉRZEM JÓL MAGAM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!