Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van, akinek pocsékul sikerült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, akinek pocsékul sikerült az esküvője valamilyen oknál fogva? Miért?

Figyelt kérdés
2019. nov. 13. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom, hogy pocsékul sikerült, de pár nappal az esküvőnk előtt balesetünk volt így elég nagy fájdalmakkal és frissen törött csontokkal házasodtunk. Szerencsére nem volt nagy lagzink, azt szerintem nem lettünk volna képesek végigmosolyogni.
2019. nov. 13. 14:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk az étterem volt kriminális. A kedvenc helyünk volt addig, de aznapra bejött nekik egy külső rendezvény is, és hiába beszéltük le kétszer is az egészet kottára, semmi nem úgy volt, ahogy azt kértük - pedig nem voltak extra kívánságaink. A pincérek csak kóvályogtak, nekünk, az ifjú párnak konkrétan egy pohár vizet nem hoztak az este folyamán, kávét is csak azért kaptam, mert utánaszóltam az egyiknek, aki egy egész tálcával vitt. Elszúrták a nagy napunkat, azóta is rossz érzéssel gondolunk rá vissza.
2019. nov. 13. 14:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egész délelőtt, amíg öltöztem, fodrásznál voltam, ragyogó nap volt. Aztán elkezdett izomból szakadni az eső, viharos szél lett és másnapig meg sem állt. A szoknyám tiszta sár lett, a hajamat összefújta a szél, az autóval koccantunk a fényképészhez menet, a rokonokon látszott, hogy muszájból jönnek el abban a xar időben. Kialvatlan voltam, táskák a szemem alatt, elbénáztam a szertartást, azt sem tudtam hol vagyok. A fényképeket vissza se merem nézni azóta sem, olyan vagyok rajtuk, mint egy bányarém... A nászéjszakán wc-t szereltünk (nem röhög, együtt érez :D) mert anyukám, aki délelőtt öltöztetett, rosszul húzta le és szétszakadt a tartályban valami...

Rettenetes nap volt, ha tehetném, visszacsinálnám. Csak a vacsi sikerült jól, lement pár whiskey-kóla és kicsit oldódtam. A torták gyönyörűek voltak, az étterem és a kaja nagyon vitte a színvonalat.

És persze tudom, mindenkinek a magáé a legjobb, de nekem tényleg nagyon jó férjem van, csodálatos apuka, és az esküvő ellenére úgy érzem, mégiscsak nyertem, nem is kis dolgot :)

2019. nov. 13. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Fáradt voltam, sminkes nem volt. A fodrászom más hajat készített, mint lebeszéltük, de nem volt idő kijavítani. Az étteremben aznap reggel tettek új padlót és villanyt is aznap szereltek, így 5 percenként vették el az áramot. A tortánkat nem hűtőtték le, nem mertük vágni. A férj nem tudott táncolni, de elloptak és ki kellett váltson egy tánccal édesanyámmal. Valami erotikus zenét tettek be, én kiszaladtam a wc-be és idegösszeroppanást kaptam. Persze fél násznép utánam, abban a pici wc-ben nem kaptam tőlük levegőt, már az ájulás szélén voltam, amikor anyukám mindenkit kipakolt. A férjemmel elmentünk sétálni, ott hagytunk mindenkit és a vendéglőből 11kor kipakoltak, tehát úgy éjjel 1kor aludtunk már a nászéjszakánkon, de a szomszédnál, mert nem volt máshol hely :-)

Rég volt, már csak ennyire emlékszem. Pocsék volt.

2019. nov. 13. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!